Visszatérhet a gyökerekhez az iPhone 8

HusztiD 2017.03.21. 15:55 iPhone, Pletykák 2 db 1,086

original-iphone-780x439

Az ősszel érkező iPhone 8-ról megannyi pletykáról olvashattunk az elmúlt hónapok folyamán, hogy mégis milyen lehet. Ezúttal egy Ázsiából származó pletyka terjeng, amely szerint a kaliforniai vállalat visszatér a gyökerekhez. Mindez persze akkor igaz, ha a dizájnról beszélünk.

A koreai ETNews szerint az Apple egy sokkalta lekerekítettebb telefont mutat be, amely elhagyja a fémházas kialakítást. Lényegében úgy hivatkoznak a készülékre, mint az original iPhone-ra és a 3G/3Gs-re, csupán fém és műanyag helyett teljesen üvegborítást kap a készülék. Mit jelent ez mégis? Az iPhone 6/6s és 7 formaterve igaz, hogy lekerekített, azonban ennél sokkalta nagyobb íveket kap a telefon. Ergo visszatérhetünk a szappantartó formához.

Mivel ez is egy újabb pletyka, ezért nem kell készpénznek venni. Hónapokkal ezelőtt felmerült egy hasonló szóbeszéd, ha pedig jobban belegondolunk, akkor idén 10. évfordulós az iPhone, így nem kizárt, hogy tényleg visszatér azokhoz a gyökerekhez az Apple, amiből kiindult napjaink egyik legnépszerűbb márkája, az iPhone. Mit szólnátok hozzá?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 2 db

  1. Gábor - Nokia 3210 - 2017.03.22. 20:50

    Szerintem az igazi IPhone a 4S! Bárki bármit is mond.
    Jók az új készülékek, gyorsak, szuper kamerák, gyorsabb internet, stb…. de itt vége is, nem szép és tömeg/tucattá lett, mint egy huawei, vagy egy Sam e Sung.

  2. Csongor - 2017.03.23. 16:57

    Szerintem ha a iPhone 8 viszatér a régi gyökerekhez a kor a 4s vázában legyen a 8 tudománya!

Szólj hozzá Te is!