Csendben, de megérkeztek az új Apple termékek!

HusztiD 2017.03.21. 18:47 Apple, Apple Watch, iPad, iPhone, Kiemelt hírek 3 db 2,212

red-iphone

Ma reggel öt és fél órán át állt az online Apple Store, amiből már sejteni lehetett, hogy valamire készül a kaliforniai vállalat. Így is volt, hiszen kora délután felfedték a legújabb termékeiket, melynek keretein belül kaptunk piros iPhone 7 modelleket, újragondolt 9,7 colos iPad-et és új Apple Watch szíjakat.

Az első és talán legfontosabb, hogy megjelent a piros, vagyis ismertebb nevén a (product)RED iPhone 7 és 7 Plus. Igazából a neve már sokat sejtet, hiszen aki ismeri a RED termékeket, az tudhatja, hogy ezek megvásárlásával egy nemes ügyet támogat. Vagy ahogyan az Apple oldalán írják:

Megvásárlásával támogatod a Global Fund HIV- és AIDS-ellenes programjait, és hozzájárulsz, hogy mielőbb megszülethessen egy AIDS-mentes nemzedék.

A másik fontos dolog, hogy megérkezett a vadonatúj 9,7 colos iPad. Igazából ez az Air 2-t hivatott váltani, ami jobb kijelzővel és kicsit erősebb hardverrel lesz elérhető a napokban. Az új táblagépet egyszerűen csak iPad-nek hívják és egy A9-es chip adja a kraftot. Az Air 2-höz képest jobb kijelzőt kapott, azonban 20 százalékkal vastagabb lett egyben. Sajnos az új tablet nem kapta meg az iPad Pro újdonságait, mint a Smart Connectort vagy Apple Pencil támogatást, azonban ezt leginkább a régi veteránoknak ajánlják, akik otthoni használatra, vagy tanulásra használnák a tabletet. Apropó, az iPad Mini mostantól 128 GB-os kiszerelésben egyaránt elérhető, valamint az iPhone SE modelleknél is duplázott az Apple.

apple-watch-spring-bands

Igaz új Apple Watch-ot nem kaptunk, viszont megjelent egy pár új modell. Ha pontosan fogalmaznánk, akkor inkább új szíjakkal felszerelt órákat kínál az Apple. A hivatalos infók szerint a sport szíjaknál 3 új szín mutatkozott be, míg a szőtt nejlon további 6 és újabb 3 variáció érhető el a klasszikusoknál. Remélhetően most már mindenki megtalálja azt a modellt, amit mindig is keresett.

Végezetül a kiegészítőknél szintén történt egy kis frissítés, hiszen 6 új iPhone 7 szilikon és bőrtokot tettek elérhetővé az online kínálatukban az almások.

apple-cases-iphone-spring

Sajnos a Mac vonal nem frissült, de ennek ellenére mégsem nevezhetjük eseménytelennek a mai napot. Bővebb ismertetőket az Apple oldalán találhattok. Esetleg ti lecsaptok valamelyik új termékre?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 3 db

 1. Figyelős - 2017.03.22. 23:24

  Most akkor ezt vagyük úgy, hogy nem lesz igazi iPad frissítés???!
  Akkor mi volt ez a sok pletyka?

 2. Xcv - 2017.03.22. 23:35

  Ugy ahogy mondod, pletyka, itt csak az van, sztem at kene nevezni az oldalt iBlikknek, iKiskegyednek, iStorynak vagy vmi ilyesminek :D

  • HusztiD - 2017.03.23. 17:08

   Ennyi erővel akkor a többi külföldi oldal is nyugodtan átveheti ezt a fajta elnevezést. ;)

Szólj hozzá Te is!