Kéjelgésre vágysz? Siri, a troll segít!

HusztiD 2017.03.20. 15:55 iPhone, Siri 0 db 524

Siri

Az Apple virtuális személyi asszisztense sok esetben nagy hasznára válik a felhasználóknak, hiszen minden kérdésre válaszol – az már egy másik kérdés, hogy hogyan. Viszont ha egy prostituáltat keresnél magadnak Siri által, akkor bizony kiderül, hogy ő a világ legrosszabb stricije.

A legújabb történet Torontóban játszódik, ahol fiatal úriemberek egy jó éjszaka után nézelődtek Siri által. A virtuális asszisztens természetesen segített és találatként egy a ‘Little Italy”-ban lévő, 2016 folyamán megnyitott bárt dobott ki. A szórakozóhely tulajdonosa, Alvin Acyapan viszont eléggé érdekes hívásokat kap, hiszen sokan a lányok szolgáltatásai iránt érdeklődnek.

A poén csak annyi, hogy az Acyapan bár egy úgynevezett eSport bárként üzemel, ahová leginkább kockák járnak, mintsem olyanok, akik egy jó este után kutatnak. A tulaj elmondása alapján eleinte azt hitték, hogy valaki trollkodik, de több téves hívás után kiderült a turpisság, így Alvin végül felvette a kapcsolatot az Apple Supporttal, hogy ilyen többet ne forduljon elő. Plusz poén, hogy jelenleg még nem igazán javult a helyzet, hiszen Siri még mindig ugyanoda irányítja a férfiakat.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!