Akár ilyen lehet az iPhone 8; hamarosan jön az iPad event – mi történt a héten?

HusztiD 2017.03.18. 15:55 Apple, Kiemelt hírek 0 db 260

Sok-sok érdekes hír volt ezen a héten, zömében pedig az iPhone 8-ról olvashattunk, így szokás szerint összeszedtük a legérdekesebbeket.

maxresdefault

Ilyen egy igazán lenyűgöző, magyar iPhone 8 koncepció

Az elmúlt hetek folyamán sorra jöttek különféle koncepcióvideók és képek az iPhone 8-ról, azonban csupán ezek töredéke volt jónak nevezhető. Ezúttal a magyar származású Balogh Gábor mutatta be saját oldalán, hogy pontosan hogyan képzeli el az ősszel érkező csúcsmodellt.

concept

Bővebben itt.

Idén is az Apple kapta a legjobb tech support elismerést

Ha a lehető legjobb support szolgáltatást szeretnéd laptopod számára, akkor bizony meg kell fizetned az Apple-féle prémium árat. Legalábbis ez szűrhető le a Laptop Magazine idei felméréséből, melyben mint minden évben, idén is arra keresték a választ, hogy mely gyártók kínálják a legjobb supportot a felhasználók számára.

apple-tech-support-genius-bar-780x354

Bővebben itt.

Pletyka: két új iPad-et mutat be jövő héten az Apple

A MacRumors csapata arról számolt be az elmúlt napokban, hogy az Apple a jövő hét folyamán mutatja be az új iPad modelleket. A pletyka egyenesen egy ellátási láncbeli elemzőtől származik, kinek személyiségét természetesen nem fedték fel. A meg nem nevezett informátor a saját forrásaira támaszkodik, nem pedig egyéb beszámolókra, vagy elemzésekre.

ipad-pro-and-box

Bővebben itt.

Igencsak fel kell kötnie a gatyáját a Galaxy S8-nak

A KGI jól ismert elemzője, Ming-Chi Kuo ismételten hallatott elképzeléseiről, azonban most nem az iPhone 8-ról osztotta meg gondolatait, hanem a Samsung következő csúcsmodelljéről, a Galaxy S8-ról. Kedvenc szakértőnk szerint igazán nehéz dolga lesz a Dél-koreai vállalatnak, mivel lehet, hogy még a Galaxy S7 sikerét sem érik el az új telefonnal.

s81

Bővebben itt.

Így tanul új nyelveket Siri

Az Apple még bő öt évvel ezelőtt mutatta be a mára már jól ismert virtuális személyi asszisztensét, a Sirit. Azóta csak teltek az évek, majd megjelentek a piacon a nagyobb riválisok, mint a Google Assistant vagy az Amazon Alexa. Ha a nyelveket nézzük, akkor az Apple vezet, ugyanis Siri összesen 24 nyelvet tud, míg a Google asszisztense ötöt, míg Alexa csak kettőt.

14177-9473-13163-7629-d019cb82cc26b00cc2ab1234c39db6481007b3ab_large_2x-l-l

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét elején két remek reklámot kaptunk az Apple-től, melyben az általuk elképzelt okosotthon mutatták be, majd azt, hogy mennyire sokszínű az újragondolt iMessage.  Tim Cook az előző hétvége folyamán a Google CEO-jával borozgatott, ami után jött a hír, hogy két éven belül teljesen OLED kijelzőre válthat az Apple. Végül a hét közepén beszámoltunk, hogy az oroszok bűnösnek találták az Apple-t.

maxresdefault

A hét második felében felmerült, hogy mégsem sikerül Amerikába vinnie az Apple-nek az iPhone gyártását, ami után felmerült, hogy nem az Apple Park-ban lesz az iPad bemutató. Érdekes felmérést kaptunk a YouTube-tól, mely szerint napi egymilliárd órát töltünk a videók nézésével, majd jött egy pletyka, hogy nem biztos, hogy a 9,7 colos tablet lesz a belépőszintű tablet. Nem utolsó sorban pedig megtudtuk, hogy közel 200 ezer alkalmazást nyírhat ki az Apple.

Ezek jutottak a tizenegyedik hétre. Mivel az elmúlt napokban megkaptuk a hatokdik és hetedik bétákat, így várhatóan a jövő hét elején érkeznek meg a legújabb rendszerek végleges kiadásai.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!