Mégsem a 9,7 colos iPad lesz az új belép szintű iPad?

HusztiD 2017.03.16. 17:55 iPad, Kiemelt hírek, Pletykák 1 db 386

ipad

Hónapok óta olvashatunk különböző pletykákat arról, hogy az Apple idén tavasszal három új iPad-et mutat be. A 9,7 és 12,9 colos modell mellett megjelenik egy új méret, ami elvileg 10,5 colos lesz. A korábbi értesülések szerint az új 10,5-ös tablet venné át a 9,7 colos helyét, míg a legkisebbik testvér lenne az új belépő szintű iPad.

A japán Macotakara új információkkal szolgált. Sajnos ezúttal csupán a 9,7 colos tabletről közöltek új információkat, míg a másik két társáról említést sem tesznek. Ha minden igaz, akkor a második generációs, 9,7 colos iPad Pro az a processzort kapja meg, amivel a nagyobbik modellt várjuk, az A10X-et.

Természetesen ez nem lenne nagy meglepetés, hiszen az utóbbi években az Apple mindig az aktuális iPhone csúcsmodell processzorának az úgynevezett ‘X’ szériáját rakja bele a táblagépeibe. Ami viszont furcsa, hogy ebből arra lehet következtetni, hogy a belépő szintnek szánt tablet mégsem lesz annyira gyenge. Bár egyelőre nem szólnak arról a hírek, hogy milyen órajelen ketyegnek a tabletek, de feltehetően nem igazán lesz nagy különbség közöttük.

Persze ezek mellett kérdéses, hogy valóban három modellt kapunk-e idén az Apple-től, vagy csak kettőt. Egyelőre még az sem tudni, hogy mikor lesz pontosan az event, azonban az utóbbi hetekben már több pletykát olvashattunk erről. Reméljük, hogy mihamarabb bejelentik a tavaszi iPad event időpontját, így mihamarabb megtudhatjuk, hogy mi a helyzet iPad fronton.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Mitulas Bati - 2017.03.18. 20:25

    TEHÁT SEMMI NEM DERÜLT KI

Szólj hozzá Te is!