Ilyen egy igazán lenyűgöző, magyar iPhone 8 koncepció

HusztiD 2017.03.15. 13:25 iPhone, Kiemelt hírek 2 hozzászólás 904

concept

Az elmúlt hetek folyamán sorra jöttek különféle koncepcióvideók és képek az iPhone 8-ról, azonban csupán ezek töredéke volt jónak nevezhető. Ezúttal a magyar származású Balogh Gábor mutatta be saját oldalán, hogy pontosan hogyan képzeli el az ősszel érkező csúcsmodellt.

siri-iphone-8-ar-siri-home-button-03

A Gábor által megálmodott iPhone X kicsit elrugaszkodik az eddigi elképzelésektől, hiszen egy transzparens telefont képzelt el – erről az elképzelésről korábban már felmerült egy pletyka, de azóta nem hallatott magáról. Lényege, hogy a telefon többé nem takarja el előlünk a valóságot, amivel egy új utat nyit a kiterjesztett valóságba.

siri-iphone-8-ar-siri-home-button-05

A telefonon egy digitális Home gomb található meg, ami lényegében egy Siri-gombként is működik. Mellette két oldalról pedig két-két alkalmazás ajánlatot hoz fel a telefon, függvén attól, hogy éppen hol tartózkodunk. Nagyjából olyan ez, mint mikor az iOS 10-ben a képernyőn lehúzzuk az ujjunkat, amivel Siri új javaslatokat dob fel számunkra.

siri-iphone-8-ar-siri-home-button-04

Mit lehetne mondani? Talán azt, hogy eléggé ütős koncepciót alkotott meg Gábor?! Egyelőre nem tudni, hogy pontosan mit mutat be az Apple idén szeptemberben, de te mit szólnátok hozzá, ha nagyjából ilyen lenne az iPhone 8?

További képekért és infókért látogassatok el Balogh Gábor oldalára.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Valentin - 2017.03.15. 21:26

    Nagyon ütős a koncepció… én megvenném az biztos kíváncsi vagyok milyen lesz…

  2. Kmetyó Lászlü - 2017.03.15. 22:55

    Tehát folyamatosan a kezünket látnánk a telefon hátterén? Vagy sötétséget?
    Valahogy nem látom sok értelmét

Szólj hozzá Te is!