Új 3D előlapi kamerája miatt csúszik az iPhone 8

HusztiD 2017.03.10. 17:25 iPhone, Kiemelt hírek, Pletykák 5 hozzászólás 1 366

iphone-8-concept-embedded-fingerprint-reader

Hónapok óta olvashatunk már az idei évi iPhone felhozatalról. Az eddigi pletykák szerint összesen három új telefont kapunk, amiből kettő hagyományosnak nevezhető “s” frissítés elébe néz, míg a harmadik egy teljesen új dizájnt kap OLED kijelzővel megspékelve.

Az iGeneration szerint az Apple kicsikét késni fog az iPhone 8 piacra dobásával. Jól tudjuk, hogy az utóbbi évek folyamán mindig szeptembert célozták meg az almások, azonban most ez kicsit másképp lesz. Lehetséges, hogy az iPhone 7s modellek kora ősszel érkeznek, de a jelenlegi infók alapján a nyolcasra kicsit tovább kell várnunk.

A mostani szóbeszédek alapján az Apple egy új, 3D előlapi kamerát mutat be. Lényegében ez lesz a felelős az arcfelismerési funkcióért, hiszen elvileg az iPhone 8-ban az ujjlenyomat mellett már az arcunkkal is feloldhatjuk a telefonunkat. Az új szenzorokat elvileg az STMicroelectronics fogja legyártani, akik ha minden igaz, akkor szeptember előtt nem készülnek el kellő mennyiséggel.

Ez persze kihatással lesz az iPhone 8 gyártására, mivel emiatt fognak csúszni. Pontos megjelenésről most ugyan nem szólnak a hírek, de lehetséges, hogy csupán 1-2 hónap késésről beszélünk, ami még elfogadható kategóriába tartozik akkor, ha képesek lesznek kellő mennyiséggel felkészülni a rajta a kaliforniaiak.

Ne feledjük, hogy a mostani hír is egy újabb pletyka, melyekről egyre többet és többet olvashatunk. Végül mindegy, ha egy kicsit csúszik a telefon, csupán ne legyen okunk panaszra.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

5 hozzászólás

  1. Blaz - 2017.03.11. 03:06

    A decemberi ünnepekre időzítik a 8 at. Valahogyan pedig keresletet kell teremteni a 7 s re is, szóval ő jön előbb.

  2. Gabe - 2017.03.11. 17:37

    Amennyiben előbb érkezik a 7s az véleményem szerint közel sem fogyna úgy ahogy az egy új iPhone-tól elvárható! A rengeteg pletyka miatt az iPhone 8 érkezése a várva várt esemény. Nyilván a 7s- ben is biztosan lesznek újítások feltéve ha lesz 7s ?! Egy- két hónap csúszás? Komolyan az Apple kockáztatná az iPhone 7s eladásából származó bevételt úgy hogy szinte minden felhasználó a ” jubileumi ” készüléket várja ? Véleményem szerint vagy 7s lesz vagy 8 de a kettő legfőképp pár hónap csúszással biztosan nem ! Nem vennék sokan , mert inkább a valószínűleg fejlettebb iPhone 8 -ra várnának ! Valóban megéri egy akkor már negyedik éve szinte azonos desing-al egy S szériát a felhasználók elé dobni ? Csak úgy ha az iPhone 8 mégsem lesz a kínálatban pláne nem egy két hónap különbséggel.

  3. Valentin - 2017.03.12. 09:12

    Nem értem, Az APPLE ezt kinek mondta? nem szokott egyszerre két külömböző gyártmányt kiadni az APPLE… évente csak egy féle tipus jön ki… Most volt nem olyan rég az Iphone 7 így nyílván idén csak az Iphone 7 tovább fejlesztett vàltozata jön ki az Iphone 7s… Az Iphone 8-ra szerintem még 1 és félévet várnunk kell…

  4. Valentin - 2017.03.12. 09:16

    Egyébként az Iphone 8-ra én is kíváncsi vagyok…

  5. Lieutenant - 2017.03.12. 10:48

    Szinte biztos vagyok benne, hogy nem hajlandó az Apple egy olyan PR veszteséget benyelni, minthogy a jubileumi készülékük csússzon akár egy percet is.

    Szerintem az iPhone 8 (vagy akármi lesz a neve), már rég készen van, és csak a bemutatást várja.

Szólj hozzá Te is!