Új iPhone SE is érkezik a márciusi iPad eventen?!

HusztiD 2017.03.07. 09:55 iPhone, Kiemelt hírek 0 db 653

iphonesethumb-640x360

Egy ideje mennek a pletykák az új iPad-ekről, valamint arról, hogy most, valamikor március folyamán lesz esedékes a keynote, ahol bejelentik a legújabb modelleket. Ezek mellett még új Mac modellekre számíthatunk, azonban a legújabb történések szerint akár iPhone SE frissítést egyaránt kaphatunk.

A történet ezúttal az, hogy a Target áruházlánc március elejével visszavonta a még készleten lévő iPhone SE modelleket. Pontos miértekről nem szólnak a hírek, viszont egy meg nem nevezett alkalmazott szerint az áruház az iPhone 7 bejelentése óta nem kapott új iPhone SE készletet – feltehetően azért, mert azóta nem pörgött igazán az SE.

Amikor nagyobb akciót tartanak a viszonteladók és kifogynak a készletek, akkor általában új modellekre számíthatunk. Sajnos most nem tudni, hogy az Apple hatására kezdték-e el visszaküldeni a telefonokat, de bizonyos spekulációk szerint ez azt jelenti, hogy nyakunkon vannak az új modellek, amelyeket hamarosan megkaphatunk.

Érdekes egyébként, hogy ténylegesen új iPhone SE modellről eddig nem szóltak a hírek. Ez idáig csak arról olvashattunk, hogy egyetlen egy “új” SE készülék lesz 128 GB-os kiadásban, viszont hardveresen marad ugyanaz, mint amit az almások egy évvel ezelőtt bemutattak. Ebből kiindulva nem nagy az esély, hogy hardveresen új SE telefonokat kapjunk, de ne legyen igazunk.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!