Újabb hangulatos drónvideó érkezett az Apple Parkról

HusztiD 2017.03.06. 13:55 Apple, Videók 0 db 175

apple-park

Az elmúlt hét folyamán már láthattuk a legutóbbi Apple Park drónvideót, azonban most a már jól ismert Duncan Sinfield állt elő a legújabbal és feltehetően a nyitás előtti egyik utolsó videóval. Igen, hiszen az Apple hivatalosan a következő hónap folyamán nyitja meg új főhadiszállása kapuit.

Természetesen még sok munka vár az almásokra, hiszen bőven akad még mit csinálni. Természetesen a fő és mellék épületek már készen vannak, jóformán már csak annyi lesz a kaliforniaiak dolga, hogy rendbe tegyék magát a parkot és teljesen bezöldítsék, hiszen jelenleg csak földet láthatunk azon a pár, előre beültetett növényen kívül.

Az Apple Park projektet az Apple társalapítója, Steve Jobs prezentálta 2011 júniusában a cupertinói városi tanácsnak, akik nem sokkal később elfogadták a terveket. Az előzetesek alapján az Apple Park lesz az eddigi legzöldebb épület, amely elviekben az idei év első felében készül el, illetve ezek után nem sokkal már beköltözhetővé válik a tervek alapján. Az új főhadiszállás egyszerre 13 ezer embernek ad majd munkát, ami 35 darab teljesen megtöltött Boeing 747s-nek felel meg.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!