Az iMessage-ről koppint a Facebook

HusztiD 2017.03.06. 09:55 iPhone, Kiemelt hírek 2 db 344

messenger-reactions

Az iOS 10 megjelenésével az Apple teljesen újragondolta az iMessage koncepcióját. Korábban csak mezei üzeneteket küldhettünk ismerőseink számára, azonban az új rendszernek köszönhetően sokkal több funkciót érhetünk el. Rajzokon át, szívdobbanáson és egyéb animációkon keresztül szinte bármit küldhetünk barátainknak.

Egyik új funkciója az iMessage-nek pedig az volt, ha küldünk egy üzenetet a másik fél számára, akkor magára az üzenetre reagálhattak egy tetszik, nem tetszik, vagy egyéb funkciókkal. Úgy tűnik, hogy ezeket az opciókat most a Facebook-os arcok is megirigyelték, ugyanis a TechCrunch legújabb hírei szerint hasonló eljárást tesztelnek.

Facebook-on eddig arra reagálhattunk, ha egy ismerősünk, vagy általunk kedvelt oldal megosztott valamit a hírfolyamon. Erre nyomhattunk korábban egy tetsziket, azonban az utóbbi időben már többféle opció közül válogathatunk. Na ezeket láthatjuk hamarosan viszont a Messengerben egyaránt.

facebook-messenger-reactions

A hivatalos információk szerint a Facebook egyelőre csak teszteli az új funkciót, így nem tudni, hogy pontosan mikor kerül bevezetésre. Mint ahogyan az lenni szokott, egyelőre kevés felhasználónál érhető el a funkció, majd ha késznek érzik bevezetni az újdonságot, akkor azt egy frissítés keretein belül teszik elérhetővé.

Ti egyébként mennyire használjátok iMessage-en belül a reakciók funkciót?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 2 db

  1. Jovi - 2017.03.06. 19:49

    Én személy szerint az iMessengert is ritkan használom mivel több ismerőseimnek nincs iPhone, ezert inkabb Fb messengert használok, családon belul szoktam használni az iMessengert de ezt a funkciót sose hasznaltam…

  2. G - 2017.03.07. 01:24

    Légyszi írd le még egyszer, hogy iMessenger!

Szólj hozzá Te is!