Mindennél fejlettebb vezeték nélküli töltés technológiával érkezhet az iPhone 8

HusztiD 2017.03.02. 17:55 iPhone, Kiemelt hírek 6 db 846

iPhone-8-and-8-Plus-will-Support-Wireless-Charging

Az iPhone 8 egyik régóta várt újdonsága a vezeték nélküli töltés lehet. Legalábbis ez az a funkció, amit már nagyon régóta várnak a felhasználók, valamint az utóbbi hónapok folyamán egyre többet hallat magáról a téma. Ezúttal a Reuters számolt be újabb infókról.

Az almásoknak jelenleg egy induktív töltést használó termékük van, ez pedig az Apple Watch. Ehhez hasonló technológia bemutatását tervezik a legújabb infók szerint. Amennyiben helytállóak az értesülések, akkor a kaliforniai vállalat több kisebb csoportot ráállított a dologra, hiszen szeretnének egy minél jobb alternatívával előállni, mint riválisaik.

Az előző hónap elején még a Wireless Power Consortium kezdeményezéshez is csatlakozott az Apple, melynek lényege, hogy a többi résztvevővel együtt megosztják a tapasztalataikat, valamint közösen egy sokkal jobb technológiát fejlesztenek ki, amely hasznos lehet a jövőben. A Reuters szerint egyébként az Apple már rég bemutathatta volna a vezeték nélküli töltést, azonban ugyanazt játsszák el ezzel, mint anno az NFC chippel és az Apple Pay-jel: vártak, míg kellő tapasztalatot szereznek és egy kiváló alternatívával lépnek a piacra.

Egyszóval az almások már korábban integrálhatták volna a technológiát, de még nem látták elérkezettnek rá az időt. Ebből kiindulva viszont várható, hogy a korábbi pletykáknak megfelelően a vállalat egy olyan vezeték nélküli töltést mutat be, ami sokkal fejlettebb, mint a piacon lévő vetélytársaié. Például jöhet a megnövelt hatótávolságú vezeték nélküli töltés.

Mivel még bő 6 hónap van az új telefonok bemutatásáig, ezért addig több pletykáról fogunk olvasni. Mi pedig csak remélni tudjuk, hogy valóban egy ütős koncepcióval áll elő kedvenc tech vállalatunk.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 6 db

 1. g - 2017.03.02. 18:15

  Nem egyszóval ezek bénák és hiába az űrhajó meg a tömérdek lóvé ha nem merik-akarják költeni fejlesztésre mert a profit mindenek felett áll ennél a fax fitymánál…

 2. Xcv - 2017.03.02. 19:09

  Még jó, h te okos vagy :D

 3. Goodspeed - 2017.03.02. 20:04

  Ha kihoznának valami komolyabb fejlesztést idejekorán, és netán akadozva, megbízhatatlanul működne, akkor is te óbégatnál itt a leghangosabban. Köszönjük meg, hogy csak olyat adnak a kezünkbe, ami működik. Persze ennek meg is fizetjük az árát.

 4. Zoli - 2017.03.02. 23:00

  Pedig csak a profit!
  A kijelző is atombiztos x éve, ügye?

 5. Milan - 2017.03.03. 16:02

  Minek olvassák az android userek az oldalt?
  Kijelző..már megint..én nem szeretem a túlszaturált kijelzőt.
  326ppo felett az emberi szem nem lát különbséget.minek akkor nagyobb felbontás?teljesen felesleges.
  A vezeték nélküli töltés,a többi gyártónál egy faszság.Leteszed arra a szarra,aztán nem mozdíthatod sehova,mert megszakad a töltés.Akkor már kábel,azt legalább bizonyos sugárban lehet mozgatni.
  Az Appletől elvárnám hogy tényleg vezeték nélküli legyen,bizonyos sugarú körben,levegőben átmenő töltéssel.Az lenne az innováció igazán!
  Ha simán beleteszik amit a többi gyártó,az kullogás.Mondjuk nem is használnám úgy ezt a funkciót.

 6. janika61 - 2017.03.05. 08:41

  Hát sajnos a Samu felbontása és az exponálása ütősebb de még is 7-pluszom van,csak 5S_em nem volt a többi mind,azért meglátni a Full HD_nál nagyobb felboltást de a kisebbik verzió 4,7 zoll mindig kevesebb pixel ez politika ??

Szólj hozzá Te is!