WSJ: USB C csatlakozóval és hajlított OLED kijelzővel érkezhet az iPhone 8

HusztiD 2017.03.01. 17:55 iPhone, Kiemelt hírek 0 db 413

iphone-8-concept-01

Újabb beszámolóval állt elő a Wall Street Journal, melyben azt latolgatták, hogy milyen lesz az ősszel megjelenő iPhone 8. A jelenlegi hírek zöméről már olvashattunk, azonban vannak benne olyan újdonságok, amik szintén jól fognak jönni a későbbiek folyamán – már persze ha tényleg igazak a pletykák.

Ilyen például az USB C. Az Apple-nek ideje lesz szakítania a saját maguk által fejlesztett Lightning csatlakozóval, helyére pedig a jelenlegi standard, USB C-t alkalmazzák. Ha megnézzük az újabb MacBook és MacBook Pro modelleket, akkor itt már ez a fajta csatlakozó kapott helyet, míg az iPhone 8 lehet az első olyan iOS készülék, amely megkapja az ipari szabványt.

Magát a telefont nem tudják, hogy hogyan fogják hívni, de lényegében a hajlított OLED kijelzővel szerelt modell lesz az úgynevezett 10. évfordulós kiadás. A WSJ szerint is eltűnik a telefonról a fizikális Home gomb, így az ujjlenyomat olvasó a kijelzőbe lesz integrálva, ami által egy széltől szélig terjedő kijelzővel szerelt iPhone-t mutatnak be a kaliforniaiak.

A legújabb pletykáknak megfelelően a WSJ szerint szintén bemutatkozik egy továbbfejlesztett előlapi kamera, valamint magának a készüléknek az ára nagyjából ezer dollár lesz. Mindezek mellett pedig az Apple megtartja a jelenlegi 4,7 és 5,5 colos méreteket, azonban egyelőre nem tudni, hogy pontosan mekkora lesz a limitált kiadású telefon.

Még bő hat hónap van hátra a következő telefonok leleplezéséig, így addig egy rakás pletykát fogunk róluk olvasni. Mindenesetre ha az Apple-nek sikerül alkalmaznia a Wall Street Journal által írtakat, akkor nem igen lehet panaszunk a szeptemberben érkező nyolcas modellre.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!