Leghamarabb májusban érkezhetnek az új iPad Pro modellek

HusztiD 2017.02.28. 11:57 iPad, Kiemelt hírek 0 db 306

ipad

A tech társadalom már nagyon várja a márciust, hiszen az eddigi pletykák szerint ekkor tart egy új eventet az Apple, ahol bemutatják a 2017-es iPad modelleket, amik mellett ha szerencsénk van, még egyéb frissítéseket is kaphatunk. A Digitimes ezzel kapcsolatosan közölt le újabb információkat, melyek egyenesen az ellátási láncból származnak.

Az eddigi értesülések szerint három új iPad-et dobhat piacra az Apple. Egy 9,7 colos úgynevezett belépőszintű tabletet, ami mellett 2 pro készülékre számíthatunk 10,5 és 12,9 col méretben. A 10,5-ös masináról régóta olvashatunk, azonban ez egy teljesen újragondolt táblagép lehet, ami ezentúl a kisebbik (tavalyi), 9,7 pro testvérének a szerepét veszi át.

A meg nem nevezett informátorok nem tértek ki külön a márciusi eseményre, viszont azt elárulták, hogy gyártási nehézségekkel küzd az Apple. Ha igazak az értesülések, akkor a 9,7 colos tabletnél maradhat a márciusi megjelenés, viszont a két nagyobbik testvérére május-júniusig kell várnunk. Elvileg.

Nem árt szem előtt tartani, hogy a Digitimes sokszor hoz le érdekes híreket, azonban csupán töredékük nevezhető valósnak. Hogy a mostani hír mennyire igaz, azt nem tudni. Reméljük, hogy az Apple hamarosan bejelenti a márciusi esemény időpontját, hisz akkor már hivatalosan kiderül, hogy mennyit kell várnunk az új tabletekre.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!