Gondok adódtak a 2016-os MacBook Prók billentyűzeteivel

HusztiD 2017.02.23. 15:55 Mac 0 db 299

13inchmacbookprokeyboard-800x475

A 2016-os MacBook Pro modelljei igencsak megoszlatták a felhasználók és egyben a kritikusok véleményét. Több változás között a második generációs pillangó mechanikás billentyűzet volt az egyik olyan dolog, amely sokak számára bejött, de többeknek nem nyerte el a tetszését.

Az elmúlt hetek elteltével az Apple fórumain többen számoltak be érdekes dolgokról. Van, aki nem működő klaviatúráról írt az Apple-nek, de olyan szintén akadt, aki szerint nem egyforma a billentyűzetek érzése/minősége. A leggyakoribb eset amelyről zömében visszajeleztek viszont az, hogy vannak bizonyos billentyűk, melyek sokkal hangosabban kattognak, mint a többiek. Elvileg ez a probléma akkor jelentkezik, mikor aktív használat alatt melegszik a laptop.

Az Apple egyelőre nem adott ki hivatalos nyilatkozatot a fentebb leírt problémákról, így még csak az sem derült ki, hogy a laptopok nagyjából hány százalékát érintik a kellemetlenségek. Reméljük, hogy találnak rá valamilyen megoldást, valamint azt szintén, hogy kevés felhasználónál jelentkeznek az alábbi problémák.

Új MacBook Pro tulajok! Ti tapasztaltatok hasonlót?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!