Ausztráliában használják leginkább az Apple Pay-t

HusztiD 2017.02.20. 11:57 Apple Pay 0 db 139

jennifer-bailey-apple-pay

Az elmúlt napok folyamán folyamán olvashattunk arról, hogy továbbra is versenyellenes hozzáállást mutatnak az ausztrál bankok az Apple Pay iránt. Legutóbb pedig a szolgáltatás alelnöke, Jennifer Bailey osztott meg pár érdekes információt az AFR számára.

Viszonylag rövidre fogott volt az interjú, valamint pontos számokat sem sikerült kicsikarni a vezetőkből. Bailey állítása szerint Ausztráliában használják a leginkább az Apple Pay-t. Persze jó lett volna, ha pontos számokat megoszt a nagyérdeművel, de elmondása alapján itt történik a legtöbb tranzakció az arányokhoz viszonyítva. Természetesen itt is ugyanolyan feltételeket kínálnak a kaliforniaiak a bankok számára, mint minden más országban, így még csak erre sem lehetne fogni a sikert.

A jó hír, hogy egyre több kisebb bank veszi a szárnyai alá Ausztráliában az Apple Pay-t, hiszen ezáltal jobban pörög a biznisz. Viszont ahogyan tudjuk, az almásoknak igencsak meggyűlt a baja a nagyobb bankokkal, hiszen versenyellenes magatartást mutatnak. Ha minden a tervek szerint megy, akkor márciusban ez a fejezet is lezárulhat, s remélhetően az almásoknak kedvez majd a helyi fogyasztóvédelem.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!