Lényegesen nagyobb lehet az iPhone 8 akkumulátor kapacitása

HusztiD 2017.02.14. 17:55 iPhone, Kiemelt hírek 2 hozzászólás 488

iphone-8-touch-id-home

A KGI jól ismert elemzője, Ming-Chi Kuo újabb esélylatolgatással állt elő, amit rögtön megosztott a nagyérdeművel, hogy mégis milyen lehet az idén ősszel bemutatásra kerülő iPhone 8. Ha minden igaz, akkor 4,7 colos telefon fizikai méretében hozzák el az 5,5 colos kijelzőméretet az almások.

Jön a kérdés, hogy ez mégis hogy lehetséges? A készülék szélei hajlítottak lesznek, így széltől szélig terjedő OLED kijelzőt kap az iPhone 8. Erről korábban többször szóltak a hírek, azonban ahány pletyka volt, annyiféle méretben hozták le ezt a hírt.

A másik érdekesség az akkumulátor lesz. A jelenlegi 4,7 colos modellben 1960 mAh-es, míg az 5,5-ösben 2900 mAh-es aksi található meg. Ha minden igaz, akkor az új modellben egy 2700 mAh-es egység kap helyet. Elvileg az Apple egy új eljárást fog alkalmazni, ami lehetővé teszi, hogy ugyanakkora helyen nagyobb kapacítású akkumulátort alkalmazzanak. Ez persze azt is eredményezné, hogy a mezei modelleknél egyaránt megemelik a kapacitást.

Természetesen nem árt észben tartani, hogy ezek csupán Kuo újabb elképzelései. Az elmúlt években általában helyesen tippelt, azonban az iPhone 8-ról már elég régóta mennek a találgatások. Szerencsére eddig szivárgások nem voltak, így emiatt sokkal nehezebb jelenleg megmondani, hogy végül milyen lehet az ősszel érkező iPhone 8.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Jovi - 2017.02.14. 21:31

    Ezek csak tippek, amúgy is ha vezeték-nélküli lesz a töltés akkor teljes mindegy mekkora az aksi. Sose fog le merülni.

  2. Móóó - 2017.02.15. 10:33

    Miért az erdőben is lesz vezeték nélküli töltési lehetőség?

Szólj hozzá Te is!