Iszonyatosan drága lesz az iPhone 8; gondok adódtak a fekete iPhone 7 modellekkel – mi történt a héten?

HusztiD 2017.02.11. 15:25 Apple, Kiemelt hírek 3 hozzászólás 815

Lassan véget ér egy újabb hét, így a megszokottakhoz hasonlóan összeszedtük az elmúlt napok legérdekesebb híreit, hogy ne maradjatok le semmiről sem.

iphone-8-concept-780x440

Piszok drága lesz az iPhone 8

Újabb hírek érkeztek az egy ideje már pletykák tárgyát képző iPhone 8-ról. Ezúttal a viszonylag jól ismert Fast Company számolt be a legutóbbi érdekességekről, akiknek tudomásuk van arról, hogy mit tervez az Apple. Amennyiben igazak lesznek a mostani hírek, akkor az egyik szemünk sírhat, míg a másik nevethet.

iphone8conceptimage

Bővebben itt.

Egyre több felhasználónak pattan le a festés a matt fekete iPhone 7-ről

Amikor tavaly szeptemberben megjelent az iPhone 7, akkor bizony a sima, vagyis a matt fekete szín tűnt a legjobb megoldásnak, mivel eléggé jól bírta a karcokat és a hétköznapi megviseltetéseket. Mint tudjuk, a kozmoszfekete modell nagyon szép volt, azonban ezzel együtt könnyen gyűjtötte a karcokat, amivel már mégsem nevezhető annyira szépnek.

iphone-7-chipping

Bővebben itt.

Újabb rekordot könyvelhet el magának az Apple

A 2017 Q1-gyes pénzügyi konferencia óta tudjuk, hogy újabb rekordot ért el az Apple, hiszen a legutóbbi negyedévben hihetetlen iPhone eladásokat produkáltak. Nem olyan régen pedig az IDC elemzői is előálltak a legújabb felmérésükkel, melyből megtudhatjuk, hogy hogyan alakult a piac a legutóbbi negyedévben, illetve az előző év folyamán.

aapl-numbers1

Bővebben itt.

Kifutóban az iPad Pro modellek. Érkezőben a második generáció?!

Ha megnézitek az Apple oldalát, akkor láthatjátok, hogy igencsak nagy határidőket vállalnak az iPad Pro szállítására. Korábban 1-2 munkanapot kellett rájuk várni, azonban az utóbbi időszakban 2-3 hetes kiszállítási idővel vállalják őket az almások.

og

Bővebben itt.

Újabb szabálytalansággal vádolják az Apple-t a FaceTime miatt

Az almások már megszokhatták, hogy mindig van valami, ami miatt perlik őket. Ezúttal a FaceTime miatt vádolják a vállalatot, hiszen a sértett fél szerint az Apple arra kényszerítette anno a felhasználóit, hogy iOS 6-ról iOS 7-re váltsanak, mivel a két rendszer között használhatatlan volt a videóhívás az iPhone 4 és 4s készülékeken.

facetime

Bővebben itt.

További érdekességek

A hét elején jött a hír, hogy az Apple Music csapatába igazolt egy neves Spotify tag, majd láthattunk egy remek Touch Bar-ral szerelt iPhone 8 koncepcióvideót. Tim nem olyan rég kifejezte, hogy egyáltalán nem ért egyet Trump bevándorlási politikájával, ami után megtudhattuk, hogy a csökkenő tablet-piacon is remekül szerepelt az iPad. Kaptunk még egy kiváló koncepciót transzparens kijelzővel szerelt iPhone 8-ról, ami után felmerült, hogy hamarosan érkezhetnek a Kaby Lake processzorokkal szerelt MacBook Prók.

shot-on-iphone

A hét második felében láthattuk az Apple legújabb ‘Shot on iPhone’ reklámját, melyben bemutatták, hogy mire elég egyetlen éjszaka, majd jött a hír, hogy a megszokottnál jóval hamarabb megkezdi az iPhone 8 gyártását az Apple. Elemzők szerint két év múlva immáron egymilliárd aktív iPhone lehet a Földön, majd pletykaszinten felvetődött, hogy saját fejlesztésű ARM processzorokat kaphatnak a jövőbeli MacBook laptopok.

Ezek voltak a hatodik hét legérdekesebb hírei. Nehéz megmondani, hogy mit várhatunk jövő hétre, de minden bizonnyal most már egyre több infó fog kiszivárogni a márciusi Apple event-ről, ahol az almások bemutatják az új iPad szériát.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

3 hozzászólás

  1. Sándor Dusán - 2017.02.11. 19:30

    Csak a matt feketénél van le pattanás?

    • HusztiD - 2017.02.12. 10:35

      Így van. Eddig csak a matt feketéről szóltak a hírek, másról nem.

  2. Zoli - 2017.02.12. 07:43

    Nekem jet black van semmi gond vele.

Szólj hozzá Te is!