A vártnál hamarabb megkezdődhet az iPhone 8 gyártása

HusztiD 2017.02.08. 15:55 iPhone 0 db 870

iphone8-concept-780x438

A BlueFin Research Partners elemzőinek legújabb beszámolója alapján az Apple idén sokkal hamarabb nekiállhat az iPhone gyártásának, mint az előző évek folyamán. Az előzetes pletykák alapján ebben az évben hatalmas durranásra számíthatunk, így az almások sem szeretnék, ha nagy hiány mutatkozna a telefonok után az első hónapok alatt.

A jelenlegi elemzések szerint nagyjából júniusban kezdődhet meg az iPhone 8 gyártása. John Donovan és Steve Mullane elemzők szerint az Apple nagyobb rajtra készül, mint anno az iPhone 6 idejében. Amennyiben jól számoltak, akkor az idei évben megközelítőleg 122 millió telefont szállíthatnak le az almások az idei év végéig az új telefonokból. Ha ez nagyjából helytálló lesz, akkor újabb rekordot állítanak fel a kaliforniaiak.

Mivel idén 10. évfordulós az iPhone, így egyelőre sokan azt is kérdésesnek tartják, hogy szeptemberben mutatják-e be Timék az új telefonokat. A legutóbbi beszámoló ezt nem boncolgatta, azonban sokak számára meglepetést okozna, ha idén nem szeptemberben, hanem hamarabb kerülnének piacra a csúcsmodellek. A lényeg pedig, hogy az almások kellően felkészüljenek a rajtra, ugyanis már az iPhone 7 Plus modelljeire is sokat kellett várni a kezdeti hetekben.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!