Új szabadalom egy többnapos üzemidejű Apple Watch-ról

HusztiD 2017.02.07. 17:55 Apple Watch, Kiemelt hírek 0 db 278

watch-magnetic-charging-dock-hero

Szűk két éve jelent meg az Apple Watch, azonban most napvilágot látott egy olyan szabadalom, amit még 2015 folyamán nyújtott be az Apple. Tudjuk nagyon jól, hogy az okosóra egyik gyengéje az üzemidő, ugyanis egy napnál többet nem bír, így minden este töltőre kell raknia a felhasználóknak.

A legújabb szabadalomban egyébként egy olyan órát mutatnak be, amelynek a szíjában kisebb telepek vannak, amik folyamatosan töltik az órát. Lényegében mondhatjuk azt, hogy maga a szíj egy kisebb akkumulátornak felel meg, ami által akár több napig bírhatná az óra egyetlen egy feltöltéssel. Ez mondjuk nagyon jól jönne azoknak, akik az alvási szokásaikat is monitorizálni szeretnék.

apple-watch-battery-band

Egyetlen egy apró furcsaság van a szabadalomban, ez pedig, hogy a szóban lévő óra teljesen kerek. Nem tudni, hogy korábban egy kerek órát szeretett volna piacra dobni az Apple, vagy ezután fognak-e, de mint tudjuk, jelenleg inkább a szögletesebb, ám lekerekített végű dizájnra esküsznek.

Mivel ez csak egy újabb szabadalom, ami napvilágra került, így semmi sem garantálja, hogy mostanság lesz-e belőle valami. Reméljük azért, hogy az Apple hamarosan bemutat egy hasonló szíjat, hiszen többen kibékülnénk vele, ha nem kellene napi szinten tölteni az órát, akárcsak a telefonunkat.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!