Lassan megkezdődik az iPhone gyártás Indiában

HusztiD 2017.02.02. 10:25 iPhone 0 db 132

india-smart-cities

Nem olyan régen beszámoltunk, hogy hamarosan érkezhetnek az Indiában gyártott iPhone-ok, hiszen az Apple vezetői találkoztak az ország illetékes minisztereivel, hogy megbeszéljék a részleteket. Lezajlott a találkozó, a bennfentes információk szerint az almások igencsak közel vannak ahhoz, hogy végre nyélbe üssék az üzletet.

Tudjuk nagyon jól, hogy az Apple mögött egy nagyon hosszú út áll, hiszen már több éve próbálják meghódítani az indiai piacot. Ugyebár ahhoz, hogy saját boltokat nyissanak meg az országban, mindenféleképpen szükséges beszállniuk az ország gazdaságába azzal, hogy ott gyártanak le bizonyos alkatrészeket. Korábban számos hírt olvashattunk ennek kapcsán, hiszen a Foxconn lesz itt is a fő partnerük.

India egyik minisztere pedig elárulta a Wall Street Journal számára, hogy azok nagy része, amiket már az Apple bevezetett, jövedelmező lesz a kapcsolatuk kiépítésében. Hivatalosan ugyan még nem mondták ki, de úgy tűnik, hogy a kaliforniai vállalt zöld utat kapott, így most már csak az lesz a kérdéses, hogy voltaképp mikortól kezdhetik el meghódítani az ázsiai országot.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!