Moduláris szíjakkal bővülhetnek az Apple Watch funkciói

HusztiD 2017.01.27. 17:25 Apple Watch 0 db 220

link-bracelet

Egy újabb szabadalom bukkant elő, melyben egy nagyon érdekes Apple Watch bővítményről olvashatunk. Lényegében egy olyan multifunkcionális szíjat tervezhet a jövőben az Apple, ami által kibővíthetik az okosóra tulajdonságait.

Lényeg, hogy lenne egy egyedi szíj, amely moduláris, így képes lenne az adatok fogadására és küldésére. Pontosan nincs leírva, hogy hogyan kell ezt elképzelni, de különböző szenzorokat, kamerát, vagy akár akkumulátorokat csatolhatunk rá. Bár inkább az az elképzelhető, hogy egy olyan szíjat adjanak ki idővel, amiben már benne vannak ezek az említett bővítmények. Feltehetően inkább szenzorok lesznek a menők, hiszen az almások már korábban kihangsúlyozták, hogy mennyire fontos számukra az egészség, s az Apple Watch lehet ennek a monitorizálásához az első lépés.

Korábban arról szintén olvashattunk, hogy többféle szenzorral jön egy okosóra, azonban nem kizárt, hogy a vállalat inkább egy olyan kiegészítő-szíjat dob piacra, ami által bővíthetjük a készülék tulajdonságait. Végül, hogy mikor adnak ki egy ilyen órát vagy kiegészítőt, arról egyelőre semmit sem tudni.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!