Mit szólnál, ha a virtuális asszisztensed végezné helyetted a képszerkesztést?

HusztiD 2017.01.27. 14:55 Egyéb 0 db 240

adobe-voice-ipad

Az Adobe nem olyan régen kiadott egy új koncepcióvideót, melyben a saját virtuális asszisztensüket mutatják be, aki képes helyettünk megszerkeszteni képeinket. Az elképzelés még gyerekcipőben jár, az elkövetkezendő időszakban pedig még az sem kizárt, hogy annyira fejlett lesz az asszisztensünk, hogy minden alap dolgot ő fog helyettünk elvégezni.

Az alábbi videóban jól demózzák, hogy mire képes a mesterséges intelligencia. Például megkérhetjük, hogy vágja le a képet 1:1-es arányban, majd vízszintesen tükrözze azt, illetve hogy ezek után Facebook-ra rakja fel. Lényegében egy ilyen elképzelést mutattak be. Pontos információkat egyelőre nem tudni, hogy az Adobe mikor teszi ezt elérhetővé a nagyközönség számára, de az elkövetkezendő hónapok folyamán tovább fejlesztik a szoftvert.

Egészen ötletes az alábbi elképzelés, viszont azt meg kell jegyezni, hogy ezt a képzett grafikusok úgysem fogják használni. Nyilván erősen korlátozott lesz ez a funkció, amivel leginkább csak az eseti felhasználóknak fog kedvezni az Adobe, akik csupán egy gyors szerkesztésre vágynak, hogy aztán az egyik közösségi oldalra felrakják a legújabb képeiket.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!