Hamarosan érkezhetnek az Indiában gyártott iPhone-ok

HusztiD 2017.01.25. 11:57 iPhone 0 db 103

tim-cook-india1

Az utóbbi évek folyamán az Apple célkeresztbe vette Indiát, hiszen Kína után ők jelenthetik az egyik legnagyobb potenciált az almások részére. Persze ez sok mindentől függ, de elemzők szerint ha egyszer sikerül betörniük a piacra, akkor tovább növelhetik az eladásaikat – persze nehéz lesz egy olyan országban, ahol az olcsóbb, belépőszintű készülékek a nyerőek.

Többek között ezért is szeretne belépni még inkább ebbe az országba a vállalat, hogy ezen változtassanak. A Reuters egy új beszámolója szerint a hét folyamán az Apple vezetői találkoznak India kormányának képviselőivel. Egyelőre ugyan nem tudni, hogy mi lesz a pontos téma, de a madarak csicsergése alapján az almások hamarosan megkezdenék az Indiában való gyártást. Tudjuk nagyon jól, hogy ennek kapcsán már voltak kezdeményezések az Apple részéről, de eddig nem igazán jött össze a dolog.

Indiában egy nagyvállalat csak úgy nyithat saját boltot, ha úgymond beszáll az ország gazdaságába. Például saját gyárakat nyit meg, ahol az indiai lakosok számára biztosítanak új munkalehetőségeket. Mivel elég régóta mennek erről hírek, feltehetően már nem sok van hátra, hogy az Apple is beszálljon a gazdaságba. Utána pedig hogy milyen arányban lesznek itt legyártva az iPhone-ok, az még a jövő titka.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!