Ezentúl kevesebb prototípust szivárogtat a Foxconn

HusztiD 2017.01.23. 17:55 Egyéb, Kiemelt hírek 0 db 175

foxconn-640x381

A legújabb hírek szerint a Foxconn egy új kutatóközpontot nyit meg Sencsenben, a jelenleg még építés alatt álló gyár mellé. Hónapokkal ezelőtt már beszámoltunk, hogy Sencsenben épül egy újabb Foxconn gyár, de a mostani hírek alapján mellé jön egy épület, ahol nem mással, mint a prototípusok tesztelésével foglalkoznak.

Ennek a lépésnek köszönhetően a gyártó jobban a keze alatt tudhatja a dolgokat, ami végül azt eredményezi, hogy kevesebb prototípust szivárogtatnak ki. Jelenleg az a baj, hogy a gyár és a tesztüzem között nagyobb távolság van, így mire leszállítanak egy-egy prototípust, addigra több kézen átmegy. Lényegében ezekből adódnak a szivárogtatások, ugyanis ezt nem képes megfelelően felügyelni a gyártó.

Azt meg mondani sem kell, hogy minél nagyobb egy vállalat, annál nagyobb figyelmet kapnak. Így volt ez az előző évek folyamán is, hiszen az utóbbi időszakban nem volt olyan iPhone bejelentés, amikor valóban meglepődtünk volna, hiszen hónapokkal megelőzően már mindent tudtunk előre.

Amint elkészült az új kutatóközpont, úgy kisebb lesz a táv a gyár és a másik épület között, így a hírek szerint kevesebb kiszivárgásra számíthatunk, hiszen nem fognak annyi kézen átmenni a telefonok.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!