Apple Watch féle okosóra bemutatására készül az LG

HusztiD 2017.01.23. 09:55 Apple Watch, Egyéb 3 db 203

lg-android-wear-digital-crown

Az LG hamarosan bemutatja az Android Wear 2-vel felszerelt okosóráját, amelyben a legújabb szóbeszédek szerint egy olyan digitális korona lesz, mint az Apple Watch-ban. Nem csak ebben fog hasonlítani a rivális gyártó órája, ugyanis már egyből iOS támogatottságot fog kapni.

Az érdekesség, hogy a digitális korona itt is hasonló szerepet fog betölteni, mint az almás órák esetében. Amivel viszont többet nyújt, hogy akár a menüben egyaránt navigálhatunk általa. Ugyan a kijelző szintén érintésérzékeny lesz, de a jelenlegi információk szerint a felhasználói felület úgy lett megtervezve, hogy a korona által könnyedén navigálni lehessen a menürendszerben egyetlen érintés nélkül.

Hogy pontosan mikor érkezik az LG új okosórája, arról pontosat egyelőre nem tudni. Érdemes lesz kivárni, hogy végül milyen új megoldásokkal rukkol elő a rivális gyártó, vagy hogy mennyire tudják kiaknázni a korona adta lehetőségeket.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 3 db

  1. Patrik - 2017.01.23. 10:25

    Majd jól beperli szabadalomsértésért az Apple :-)

  2. Ironyjakuza - 2017.01.23. 11:03

    Sztem nem perli be , megnézi mit fejleszt rá , majd innováció gyanánt bele szerkeszti a watch ba . De úgy ,hogy még jobb lesz .

  3. Ironyjakuza - 2017.01.23. 11:04

    Ha meg nem , akkor csak lemásolja . Mrt nincs innováció már . Sajna !!!

Szólj hozzá Te is!