Egy régi Steve Jobs videóval toboroz munkatársakat a Fehér Ház

HusztiD 2017.01.20. 12:40 Kiemelt hírek, Steve Jobs 0 db 249

steve-jobs-780x484

Az Amerikai Egyesült Államoknak mindig nehéz dolga akadt, ha új munkatársakat kellett toborozniuk. Mostantól ebben van segítségükre egy hangulatos Steve Jobs videó, amit a Fehér Ház Digital Service csapata állított össze, amellyel remélik, hogy növelik az érdeklődők számát.

Barack Obama még 2014 folyamán indította el egy startup-ként a Digital Service-t a Fehér Házon belül, azonban annyira sikeres volt a projekt, hogy hamar túlnőtték magukat. A csapat lényegében fejleszti és egyben jobbá teszi a kormány online szolgáltatásait. Mivel nehéz számukra megfelelő embert toborozni ebbe az elit csapatba, ezért egy új kampánnyal álltak elő, melyben Steve Jobs kapta a főszerepet.

Ahogyan az egykori CEO mondta, a körülöttünk lévő világot mind emberek teremtették meg, akik egyáltalán nem voltak nálad okosabbak. Lényegében ezzel a monológgal szeretnék magukra felhívni a figyelmet, illetve arra, hogy nem kell mindenkinek Einstein féle IQ-val rendelkeznie, hogy helyt kapjon a csapatban.

Az eredeti interjút egyébként 1994-ben adta Steve, aki akkoriban még a NeXT vezérigazgatója volt. Viszonylag hosszú az interjú, de mindenféleképpen érdemes megnéznie annak, aki még nem látta volna.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!