Ming-Chi Kuo beszélt a 2017-es MacBook Próról

HusztiD 2017.01.18. 17:55 Kiemelt hírek, Mac 0 db 208

new-macbook-pro-2016-13-and-15_1024

Kedvenc elemzőnk, Ming-Chi Kuo ismételten megosztotta elképzeléseit arról, hogy mit várhatunk az elkövetkezendő hónapok folyamán. Ezúttal a következő MacBook Pro modellek voltak a célkeresztben, amelyek olyan újdonságokat kapnak majd, amiket már a 2016-os masináknak is meg kellett volna.

Az egyik fő újdonság, hogy az idén frissítésre kerülő gépek a hetedik generációs Kaby Lake processzorokat kapják meg. Tudjuk nagyon jól, hogy az Intel nemrég mutatta be az új modelljeit, amelyek jelentős sebességnövekedésen estek át. Elvileg az almások hamarosan frissítik a mezei MacBook modelleket, elsőnek pedig ezen gépekben mutatkozhat be a Kaby Lake.

Másik érdekesség, hogy a 15 colos modelleknél immáron 32 GB-ig lehet bővíteni a memória méretét. Sajnos a 2016-os MacBook Pro line-up-ot maximálisan 16 GB RAM-mal hozhatjuk ki, de az elemző szerint ezt idén megduplázza az Apple. A 13 colos masináknál továbbra is 16 lesz a maximális méret, viszont a 15-ösöknél már elérhető lesz a 32-es opció.

Végezetül az szintén megtudhattuk, hogy az almások az idei év harmadik negyedévének elején kezdik meg a gyártási folyamatokat. Hogy pontosan mikor kerülhet piacra az új széria, arról nem beszélt, de ha valóban helyesek ezek a feltételezései, akkor nem kizárt, hogy kora ősszel megérkeznek az új laptopok. Reméljük, hogy idén tényleg nem lesz okunk a panaszra az új felhozatalt illetően!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!