Jelentős újításokat tervez a TV szolgáltatás terén az Apple

HusztiD 2017.01.17. 13:55 Apple TV 1 db 168

apple-tv-westworld

Az elmúlt bő másfél év folyamán már nagyon sokat olvashattunk az Apple TV-t illetően, hiszen a kaliforniai vállalat szeretne még inkább beszállni a televíziózás piacára. Tudjuk nagyon jól, hogy a negyedik generációs Apple TV-t még 2015 őszén dobták piacra, amely számos újdonságot hozott, többek között megjelent az App Store.

A Wall Street Journal mostani információi szerint az almások szeretnék, ha úgymond lennének saját filmjeik és sorozataik. Egészen pontosan original kontetjeik, mint a többi nagyobb csatornának. Lásd például a Netflix féle Stranger Things-et, vagy az HBO Westworld vagy Trónok Harca sorozatát. Arról egyelőre nem szólnak a hírek, hogy saját sorozataik lennének-e, avagy megvásárolnának pár darabot az ismert csatornáktól, szolgáltatóktól.

A jelenlegi infók szerint ha minden jól megy, akkor az idei év végére az Apple előállhat valamivel, azonban egyelőre nincsenek pontos infók arról, hogy milyen előfizetői csomagjaik lesznek, vagy hogy hogyan fogják ezeket kivitelezni. Mindenesetre reménykedjünk benne, hogy idővel az Apple is labdába tud rúgni a Netflix és társai mellett.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. athy - 2017.01.17. 21:13

    Eddig nekem ez egy nagy csalódás volt! Xbox360 helyett vásároltam gyereknek meg magamnak. De játékra gyatra, max streemelni a fotókat a nagyoknak, na arra jó. Én nem tudom , hol van az a rengeteg alkalmazás amiről regélnek , én max vagy 60 db.-ot találok!!!! Síri nem aktív a régiónkban. Szóval eddig egy nagy csalódás volt! !!

Szólj hozzá Te is!