Ígéretes Apple Watch kiegészítő, amely megmondja, mennyire vagy részeg

HusztiD 2017.01.13. 14:55 Apple Watch 2 hozzászólás 734

bactrak-skyn-780x468

A múltheti CES berkein belül sok érdekes és hasznos terméket mutattak be a különféle vállalatok. Egyik legjobb díjat talán a BACtrack Skyn zsebelheti be, hiszen készítői egy olyan kiegészítővel álltak elő, amely azonnal megmondja, hogy éppen mennyire vagyunk részegek.

Maga a termék egyaránt hordható egy Apple Watch szíjként, avagy lehet külön is viselni. A lényeg, hogy a pánton lévő szenzor képes megállapítani az alkoholszintünket, illetve az okosóra és telefon által még azt is megjósolja, hogy egy húzós este után nagyjából meddig leszünk az alkohol hatása alatt. A termék készítői remélik, hogy a kórházakban, iskolákban és munkahelyeken egyaránt népszerű lesz a termék, s leváltják vele a hagyományos szondákat.

Egészen praktikus kiegészítő, melynek sokan vehetik hasznát, hiszen egy-egy átmulatott éjszaka után sosem lehet elég óvatos az ember akkor, ha kocsiba ül. A BACtrack Skyn idén nyáron kerül kereskedelmi forgalomba, az ára pedig 99 dollár lesz. Megjelenést követően biztos lesznek róla tesztek, így mi kíváncsian várjuk, hogy mennyire pontosan teljesít majd az új kiegészítő.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Pete - 2017.01.13. 20:01

    Hmmm 99$ mikor vannak ingyenes alkalmazasok amiben megadod a mereteid mibol mennyit ittal es kiadja ugyanezt.kb ugyanolyan pontos lehet.bar a mostani arkepzesbe amennyire el vannak szallva a 99$realis(de nekem ennyit nem er az biztos)

  2. Milan - 2017.01.13. 22:00

    Minek?xD
    Ha már meg kell mondani,rég rossz..ebből az árból párszor bebaszol XD

Szólj hozzá Te is!