iOS támogatottságot kaptak a Samsung Gear okosórák

HusztiD 2017.01.12. 14:55 Egyéb, iOS 1 db 473

samsung-gear-s3-frontier-3

Korábban már felmerült a téma, amely szerint valamikor a jövőben iOS támogatottságot kapnak a Samsung okosórái. A Dél-koreai vállalat nem olyan régen egy sajtótájékoztató keretein belül elárulta, hogy ezentúl hivatalos a dolog, így az almás rendszert használók szintén kiélvezhetik okosóráikat.

Egészen pontosan a Gear S2 és S3, valamint a Gear Fit 2 kapta meg a támogatottságot. Természetesen ehhez előbb le kell tölteni az App Store-ból a Gear S szériához a Gear S app-ot, így a Fit 2-höz a Gear Fit applikációt (ami egyelőre nem elérhető az App Store-ban, de elvileg már nem kell rá sokat várni). Miután telepítettük a programokat, azután a szokásos telepítési folyamat vár ránk, mint az Apple Watch esetében. Első lépésként be kell azonosítani az óránkat, majd ízlésünk szerint személyre kell szabni.

Aki tehát rendelkezik a Samsung említett okosóráinak egyikével, az ezentúl iOS-en sem szenvedhet hiányt. Apropó, a hivatalos információk szerint legalább egy iPhone 5 okostelefon szükségeltetik ahhoz, hogy életre keltsük a Samsung ketyeréjét.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. SirPiki - 2017.01.16. 15:06

    Nem semmi ötlet :D
    Jól megy a konkurens telefonja. Tegyük kompatibilissé a mi termékünkkel, h jobbak legyenek az eladások :D
    Remélem lesz egy kimutatás, hogyan változtak az eladások és hogy hány Samsung órát használnak iPhone-al :)
    Amúgy nekem is tetszenek az óráik és a koronás megokdásuk is.

Szólj hozzá Te is!