Még csak ezután jön a java!

HusztiD 2017.01.10. 11:57 iPhone, Kiemelt hírek 1 db 1 089

iphone-mosaic

Mint azt tudjuk, tegnap volt kerek 10 éve, hogy Steve Jobs bemutatta a legelső iPhone-t. Azt a készüléket, amely akkoriban viszonylag megoszlatta a közönséget, ugyanis sokan egy forradalmi eszköznek látták, míg többen csak egy egyszerű telefont, amely még egyszerű Bluetooth adatátvitelre sem képes.

A többi pedig történelem, mint ahogy mondani szokás. 10 év alatt rengeteget változott a piac, illetve a felhasználók igényei szintén megváltoztak, ami kihatással volt a termékre. A tegnapi évfordulónak köszönhetően az Apple kiadott egy kisebb fajta közleményt, melyben nem más, mint Tim Cook is szót ejtett eme fontos napról.

A CEO röviden kifejtette, hogy az iPhone az emberek mindennapjaivá vált, hiszen megváltoztatta a kommunikációt, a felhasználók életét, a munkát, vagy akár a magát szórakozást. Amire viszont igencsak érdemes figyelni, az nem más, mint amit az almások fejese elrejtett a sorok között: az iPhone 10 éve határozza meg az okostelefonok piacát, a legjobb pedig még hátra van.

Természetesen találgatni lehet, hogy mire célzott a vezérigazgató, de tudjuk nagyon jól, hogy az elmúlt hónapok folyamán szinte csak arról olvashatunk, hogy milyen újdonságokat kap a következő telefon. Ha Tim legutóbbi hozzászólásából indulunk ki, akkor bizony minden okunk meglehet, hogy kivárjuk a következő generációs okostelefont.

Reméljük, hogy idén ősszel tényleg odateszi magát az Apple és nagyot robbant!

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Bigyo - 2017.01.11. 10:01

    En erre az elszolasra mast kepzelek el. Nem hiszem hogy a telefonrol van szo.

Szólj hozzá Te is!