Három új iPad-et dob piacra az Apple a második negyedévben

HusztiD 2017.01.09. 17:55 iPad, Kiemelt hírek 6 hozzászólás 537

ipad-pro-both-sizes1

A KGI hírhedt elemzője, Ming-Chi Kuo ismételten hallatott magáról, s elmondta, hogy mit várhatunk idén az almásoktól az iPad fronton. Ha helyesek az elemző becslései, akkor az idei év második negyedévében érkezhetnek az újragondolt modellek. Mi több, ha szerencsénk van, akkor esélyes egy március végi bemutató egy április elejei megjelenéssel.

De ne haladjunk ennyire előre, nézzük inkább, hogy mit mondott legutóbb kedvenc elemzőnk. A szaki szerint hamarosan három új iPad-et dob piacra a kaliforniai vállalat. Vagyis pontosabban fogalmazva egy új tabletre számíthatunk, míg a másik kettő csupán egy mezei frissítést kap.

Lesz egy új 12,9 colos modell, ami igazából egy második generációs iPad Prót rejt magában. Érkezik egy 10-10,5 colos készülék egyaránt, ami teljesen új belépő lesz a maga csökkentett kávájával. Végül pedig várhatunk egy 9,7-es tabletet, ami úgymond az új belépőkategóriájú táblagép lesz. Kedvenc elemzőnk ezúttal nem regélt az iPad Mini-ről, de reméljük, hogy az Apple arról sem feledkezik meg.

Ha minden igaz, akkor a két nagyobb modell az új A10X processzort kapja meg, míg a 9,7-es modell csupán egy A9-es chipet. Az elemző számításai szerint továbbra is csökkenést tapasztalhat az Apple, azonban az új frissítésnek köszönhetően mérséklődni fog valamelyest ez a tendencia.

Reméljük, hogy tényleg nem kell sokat várni az új tabletek érkezéséig, valamint titkon abban is bízunk, hogy viszonylag nagyot robbant az almás vállalat az új 10 colos tablettel.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

6 hozzászólás

  1. g - 2017.01.09. 19:27

    Fejleszt hétnek ezt a mára gagyi ios-t is.

  2. Pal007 - 2017.01.09. 20:36

    Te mekkora sutyerák lehetsz… :)

  3. athy - 2017.01.09. 20:39

    Azon is javíthatnának már, hogy a frissen megjelent ios ne legyen tele hibával! Én tényleg nem értem, hogy ami tegnap működik, holnap miért nem?! De, nem jobb a helyzet az android platformon sem!!!

  4. Jobbmintte - 2017.01.10. 05:32

    Ott sokkal rosszabb, de most az mindegy. Mindenesetre nekem egy öreg iPad Airem van és nagyon gyors, nincs újabbra szükség amíg működik.

  5. Kata72 - 2017.01.10. 11:39

    Kicsit felháborítónak tartom a “gagyi” jelzőt.
    Nem tetszik az Ios?
    Lehet venni androidot.
    Sok millió embernek tökéletes az Ios nem mocskolni kell….. váltani….
    Aztán lehet azt dícsérni :)))))

  6. Bigyo - 2017.01.11. 09:58

    Mindegyiknek meg van a maga elonye. iOs stabilabb de zartabb. A droid meg kevesbe hasznalja ki a oomponenseit a gepnek de egyszerubb a hasznalata. Nekem volt mind a ketto tabletem. Ha zene vagy film a tema akkor arra az android konnyebben hasznalhato. Vegul is ezek utan ra kellett jonnom hogy nekem nincs szuksegem tabletre. Mert ha filmet akarok nezni arra ott a PC ha meg zenet akarok hallgatni akkor arra meg ott az iPhone. Szerencsere erre rajott mar a 15 eve sgiam is. Mondjuk nem volt ez egyszeru harc vele. :)

Szólj hozzá Te is!