Ígéretes 8K-s workstationt mutatott be a Dell

HusztiD 2017.01.06. 13:25 Egyéb 1 db 685

dell-canvas-image

Úgy tűnik, hogy a Dell kicsit megirigyelte a Microsoftot, akik az előző év végéhez közeledve mutatták be az igencsak ígéretes Surface Studiót. Ezúttal az ismert gyártó volt a soros, akik az idei CES folyamán egy igencsak remek koncepciót mutattak be arról, hogy ők hogyan valósították meg a saját worksationjüket.

Először bemutatásra került az új 32 colos 8K-s monitor, amit a Dell Canvas követett, ami lényegében egy 27 colos érintőkijelzőt takar magában. Hasonló ez a Surface Studióhoz, azonban annyi a különbség, hogy itt van egy külön kijelző, amin vezérelhetünk, míg a másikat csak simán monitorként használhatjuk. A két párost pedig leginkább a grafikusok és videósok fogják igénybe venni, ugyanis a két kiegészítő által sokkal könnyebben alkothatnak. Legalábbis ezt ígéri a vállalat. Érdemes ehhez kapcsolódóan mindenféleképpen megnézni az alábbi videót.

Ígéretesnek néz ki, nem de? Akkor kezdjük a rossz hírrel: Az UltraSharp 32 monitor március 23-tól lesz elérhető 4 999 dolláros áron, míg a Canvas egy héttel később érkezik és 1 799 dodót kérnek el érte, így aki mindkét terméket beszerezné, annak igencsak a zsebébe kell majd nyúlnia.

Mi pedig továbbra is reméljük, hogy ezeken felbuzdulva az Apple újragondolja a 2017-es iMac modelleket, ugyanis ha megnézzük a Microsoft és a Dell újdonságát, akkor az almásoknak igencsak komoly vetélytársakkal állnak szemben.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Zoli - 2017.01.07. 13:43

    Nem drága. A cég veszi a dolgozónak, a több évre előre kötött szerződések alapján, ennek a töredékéért.

Szólj hozzá Te is!