Az idei évi iPhone-ban debütál az Energous vezeték nélküli töltési eljárása

HusztiD 2017.01.06. 16:25 Egyéb, iPhone 2 hozzászólás 613

battery

Az Energous féle Wattup technológiáról egy hónappal ezelőtt számoltunk be legutóbb, azonban most újabb információk láttak napvilágot. A vállalat vezérigazgatója, Steve Rizzone a Verge-nek adott egy rövid interjút, melyből érdekes következtetéseket vonhatunk le.

Magát a Wattup eljárást már hónapokkal ezelőtt bemutatta a cég, de arról mit sem tudtunk, hogy mikor és milyen készülékekben láthatjuk viszont. A CEO kicsit burkoltan beszélt a dolgokról, de annyit megosztott, hogy már az idei év folyamán visszaköszön ránk a technológiájuk, méghozzá az egyik legnagyobb tech gyártó egyik termékében. Sajnos azt nem árulhatta el pontosan, hogy melyik ez a vállalat, de annyit elkottyintott a Verge emberének, hogy birtokába van egy ilyen márkájú eszköznek, ami ott van nála, vagy akár az otthonában, az asztalán is lehet ilyen márkájú termék.

Nyíltan nem lett kimondva, de az oldal szerint Rizzone óvatosan az Apple-re célzott. Mint tudjuk, 10 évvel ezelőtt mutatta be Steve Jobs a legelső iPhone-t, így sokan úgy várják, hogy hatalmasat robbant idén a vállalat. Ha valóban így lesz, akkor biztosra vehetjük, hogy a megnövelt hatótávú vezeték nélküli töltés lesz a következő telefon egyik fő újdonsága.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Patrik - 2017.01.07. 09:36

    Na EZ az igazi vezetek nélküli töltés! Nem az hogy rá teszem a telefont egy tányérra, és nem tudom közben használni.

  2. Maximus - 2017.01.10. 18:53

    Miért ne tudnád használni? Láttad már a Samsung ferde gyorstoltójét?

Szólj hozzá Te is!