Áprilistól már Indiában is megkezdődik az iPhone gyártás

HusztiD 2017.01.04. 09:55 iPhone, Kiemelt hírek 0 db 169

india

Az elmúlt év folyamán többször olvashattunk Indiáról az Apple kapcsán, ugyanis mint tudjuk, egy vállalat csak úgy nyithat saját üzletet az ázsiai országban, ha az saját gyárat hoz létre országukban, amivel lényegében beszállnak a gazdaság fellendítésébe. Ezúttal a Times of India szolgált az új hírekkel, mely szerint áprilistól már itt is megindul az iPhone gyártása, összeszerelése.

Ugyebár korábban az a hír járta, hogy a Foxconn által lép be az indiai piacra a kaliforniai cég, azonban mégsem velük nyitnak, hanem a tajvani partnerükkel, a Wistronnal. Ha igazak a mostani szóbeszédek, akkor Bengaluruban lesz az első gyár, ahol az iPhone összeszerelésével fognak foglalkozni. Ehhez kapcsolódóan pedig több álláshirdetés is megjelent a helyi portálokon.

Érdemes lesz kivárni, hogy hogyan alakít az Apple, ugyanis mint tudjuk, jelenleg nem igazán pörögnek az eladások az indiai piacon, ugyanis a helyi emberek csupán az olcsóbb telefonokat engedhetik meg maguknak. Hónapokon belül meglátjuk, hogy sikerül-e az almásoknak némiképp megváltoztatni az okostelefonok piacát Indiában, de az biztos, hogy nehéz dolguk lesz.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!