Videón az első Jet White iPhone 7 Plus?!

HusztiD 2016.12.28. 12:40 iPhone 0 db 779

jet-white-iphone

Előző hónap folyamán jött a hír, hogy az Apple az új kozmoszfekete szín mellett egy Jet White variánst is bemutat a közeljövőben. Viszonylag népszerű volt ez az elképzelés, de azóta nem nagyon hallottunk az új telefonról. Most egy Sonny Dickson névre hallgató Twitter felhasználó osztott meg egy videót, melyben az állítólagos fehér telefonok láthatóak.

Ha megnézitek Sonny Twitter oldalán a rövidke felvételt, akkor például láthatjátok, hogy a mezei hetes modellen nincs Apple logó. Erre egyből reagált a jól ismert tech YouTubber, Marques Brownlee, hogy hova tűnt a logó, majd nem sokkal később a ColorWare csapata válaszolt annyit, hogy nagyon ismerősen néz ki ez a Jet White készülék.

Feltehetően csak egy ColorWare skinről van szó, azonban az alábbi képen alapján eléggé élethűen néz ki, ha megfigyelitek az apróbb részleteket (pl gombok). Arról egyelőre továbbra sem tudni, hogy tényleg tervez-e ilyen modellt kiadni az Apple, vagy sem, de nem kizárt, hogy már csak a következő évi modellnél mutatkozik be a Jet White szín.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!