Mégis mellé nyúlt a Super Mario Run-nal a Nintendo?!

HusztiD 2016.12.22. 09:55 iOS, Kiemelt hírek 4 db 484

h2x1_smartdevice_supermariorun

Mióta megjelent a Super Mario Run az App Store-ban, azóta folyamatosan olvashatunk róla valamilyen érdekességet. Tegnap mondjuk pont arról számoltunk be, hogy mennyire sikeres volt az alkalmazás a megjelenést követő 24 órában, most viszont arról adott hírt a BBC, hogy mégsem eszik olyan forrón a kását a Nintendónál.

Kezdjük ott, hogy szűk egy hét alatt 11 százalékot esett vissza a vállalat részvényértéke, amit talán sokan nem is gondoltunk volna, hogy így lesz, mivel mindenki úgy várta kedvenc vízszerelőnk legújabb kalandjait az Apple eszközein, mint a messiást. Sajnos hiába vártuk sokan, maga a végtermék nem igazán lett jó a felhasználói visszajelzések szerint.

Az App Store-ban összesítettben 2,5 csillagos értékelést kapott a játékosoktól, ami szintén nem mondható kimagasló eredménynek. Sokak számára nem tetszik a Nintendo politikája, amely szerint ingyenesen játszható az első három szint, viszont onnantól kezdve fizetni kell érte. Mint tudjuk, egyszeri 9,99 eurót kell lecsengetnünk a teljes alkalmazásért, de sokak szerint ez kész rablásnak számít.

A másik negatívum amelyet a felhasználók felhoztak, az nem más, mint az állandó internetkapcsolat. Sokan vannak, akiknél nem mindig elérhető a net, így akkor nem tudnak vele játszani, kizárólag akkor, ha van mobilinternet elérésük, avagy csatlakoznak valamilyen WiFi hálózatra.

Persze az majd csak idővel fog kiderülni, hogy végül sikeres lett-e a Super Mario Run, avagy bukta vele a Nintendo. Ti hogy vélekedtek? Nektek mennyire jött be a játék?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 4 db

 1. H@m! - 2016.12.22. 10:29

  Klasszikus Mario lenne meg is vennem. De ez valami fortelem

 2. Istvan - 2016.12.22. 17:29

  Nekem sem jön be!!!!

 3. Zoller - 2016.12.22. 20:13

  Én egy lelkes Mario fanatik vagyok, de ezt látni kellett volna előre, hogy az iOS alkalmatlan az ilyen játékokra.
  Ez a “gombot nyomok vagy nem” irányítás baromság.
  A 10 euro meg nagy lenyúlás. Nagy csalódás!

 4. Dr. Alban - 2016.12.23. 09:23

  Shit

Szólj hozzá Te is!