App Store rekordot döntött a Super Mario Run

HusztiD 2016.12.22. 15:55 iOS, Játékok 3 db 277

super-mario-run

Előző hét csütörtökön jelent meg a Nintendo legújabb üdvöskéje, a Super Mario Run, de azóta napi szinten olvashatunk róla különböző híreket. Ezúttal pedig hivatalosan megtudhattuk, amit eddig csak sejtettünk: App Store rekordot döntött a Nintendo új játéka.

A hivatalos információk szerint a játék az első négy nap folyamán 40 millió letöltést könyvelt el magának. Hatalmas szám ez, hiszen ha az egészet lebontjuk, akkor napi szinten 10 millió játékos szerezte be az alkalmazást. Sajnos a Nintendo azonban nem osztotta meg, hogy ebből a 40 millió letöltésből hányan ruháztak be a 9,99 eurós teljes verzióra.

Érdemes lesz kivárni, hogy hogyan alakít az elkövetkezendő hetek, illetve hónapok folyamán az alkalmazás. A felhasználók kezdeti lelkesedése igencsak figyelemre méltó, de hogy a későbbiek folyamán mennyire fog csappanni az érdeklődés, az még a jövő titka.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 3 db

  1. Jómunkasember - 2016.12.22. 16:56

    Nem csoda, hónapokkal ezelőtt fel lehetett íratkozni értesítésre, ha elkészül. Nyilván mindenki kíváncsi volt, már az Apple Keynote-on reklámozták. Én is kipróbáltam, egy unalmas semmit mondó gagyi, 3 percig se húzta a telefonomon.

  2. Dr. Alban - 2016.12.23. 09:20

    Detto.

  3. Color - 2016.12.25. 14:57

    Ez gyerekeknek készült. Természetesen minden ember lelkében lakik egy kisgyerek. Sajnos a billentyűzet és joystic kezelést nem lehet jól szimulálni matematikailag sík felületre a játék igényeihez mérten mert a telefonon nincsenek megfelelő kommunikációs pontok ( két gomb együttes használata, külön gomb az ugráshoz, stb. ). Mindezek ellenére szép , és sok gyereknek a megismerhetőséget jelenti ami gyermeki szemmel nagy dolog. Biztos javítanak még a szoftvaren!

Szólj hozzá Te is!