Tim szeretné, ha Trump nem csak ígérgetne, hanem bizonyítana

HusztiD 2016.12.20. 17:55 Kiemelt hírek, Tim Cook 2 hozzászólás 146

trump-tech-meeting11

Az előző hét második felében már beszámoltunk, hogy Tim Cook több nagyvállalat vezetőjével karöltve találkozott Donald Trumppal, ahol érdekes dolgokat beszéltek meg. Eltelt pár nap, az ott elhangzottakról pontosabb részletek azóta sem derültek ki, azonban egy az Apple belső oldalán ismételten ment egy kisebb csevej a témáról, melyről szintén a TechCrunch számolt be.

Tim felé volt egy olyan kérdés, hogy miért volt fontos elmennie a megbeszélésre és találkozni magával Donald Trumppal. Cook erre csak annyit válaszolt, hogy sokkal több értelme van egy ilyen eseményre elmennie, minthogy kihagyja azt. A CEO szerint még akkor is így van ez, ha éppen nem ütköznek a politikai nézeteik.

Mi több, Cook még egy olyat is elmondott, hogy többek között azért fontos több hivatali személlyel találkozni (legyen most szó akár az Egyesült Államokról, az Európai Unióról vagy éppen Kínáról), mivel így teremtenek kontaktot. A vezérigazgató szavai alapján azzal senki sem old meg semmit, hogy csak kiabál, sokkal inkább az a legjobb, ha valaki be is váltja azokat, amiket ígér.

Ezek után Tim a válaszaiban kitért, hogy miért fontos az Apple számára a környezet és a klímaváltozás, valamint egyaránt lényeges számukra a biztonság, az oktatás és az emberi jogok. Tim ugyan szó szerint nem írta le Trump nevét válaszaiban, de úgy tűnik, hogy azt szeretné, ha bizonyítana felé, nem csak kecsegtetőeket ígérne.

Érdemes lesz egyébként is kivárni, hogy mi lesz az Apple-lel, miután Trump színre lép, ugyanis jelentős kihatással lehet bármely nagyvállalatra egy új elnök.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

2 hozzászólás

  1. Apples - 2016.12.20. 21:53

    Mondjuk azzal a fejjel amit ott vágott nem biztos hogy értette miről volt szó :D
    Ezt a sok mellébeszélést…

  2. kukcsi - 2016.12.21. 06:37

    Az USA nak elnöke van

Szólj hozzá Te is!