Tim Cook nyugalomra inti az asztali Mac felhasználókat

HusztiD 2016.12.20. 09:49 Kiemelt hírek, Mac, Tim Cook 1 db 305

mac-pro-wwdc-01

Az idei év végéhez közeledve egy meglepően érdekes esetről számolt be a TechCrunch csapata, mivel hozzájutottak egy Tim Cook által írt nyilatkozathoz, amelyet a CEO az Apple belső webes oldalán osztott meg a kollégáival. A címből pedig már megtudhattátok a lényeget, hiszen a fő téma az asztali Mac kategória volt.

A vezérigazgató elsőnek azt részletezte, hogy milyen előnyei vannak az asztali gépeknek a hordozhatókkal szemben: több port van rajtuk, több memóriát és háttértárat tudnak bele pakolni, valamint sokkal nagyobb kijelzővel rendelkeznek. Példának az 5K-s iMac-et hozta fel, amire egyszerűen csak úgy hivatkozott, mint ami a legjobb kijelzővel rendelkező asztali gép.

Ezek után burkoltan, de rátért a lényegre. A CEO szerint nem kell félnie senkinek sem, hiszen nem feledkeztek meg az asztali Mac-ekről, azonban bővebb infókat erről jelenleg nem mondhat el. Viszont annyit megosztott, hogy igencsak figyelemre méltó és egyben ígéretes újdonságok várhatóak, melyek már ott vannak az Apple térképén. Itt kérdéses, hogy milyen térképről beszélt. A 2017-es felhozatalról? Valószínűleg igen, csupán nem írta le szó szerint.

A sorokból amiket Tim írt, abból ugyan konkrét dolgokat nem tudhattunk meg, viszont azt igen, hogy nem feledkeztek meg az asztali Mac felhasználóiról sem. Feltehetően a jövő év folyamán ismételten frissíti asztali gépeit az Apple, viszont reméljük, hogy közte lesz az utoljára 2013-ban kiadott Mac Pro új változata egyaránt, hiszen arra is ráférne a ráncfelvarrás.

Ti milyen Mac termék frissítését várjátok leginkább az Apple-től?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Vélemény - 2016.12.20. 22:50

    Imacból mindenképp fusion drive-s/flash drive-s alapverziók kellenének.

Szólj hozzá Te is!