Hihetetlenül jól bírja az ejtési és vizes teszteket az AirPods

HusztiD 2016.12.20. 15:55 Apple, Videók 1 db 248

maxresdefault

Az előző héten akik időben megrendelték az új AirPods füleseket azok már nagy valószínűséggel megkapták azokat, az olyan ismertebb YouTubberek mint az EverythingApplePro pedig gyorsan letesztelte, hogy mit bírnak. Mint ilyenkor az lenni szokott, úgymond hétköznapi stressz tesztnek vetette alá a füleseket, amiből kiderült, hogy mennyire bírják az ejtési és vizes teszteket.

Nagyon úgy tűnik, hogy idén nem csak az iPhone 7-re gyúrt rá az Apple, hanem a kiegészítőkre egyaránt, mint az AirPods. Ha megnézzük az alábbi videót, akkor láthatjuk, hogy az ejtés során szinte semmi baja nem esik a vezeték nélküli füleseknek. Egyedül talán a saját kis dokkolója az, ami könnyen sérül, de ezek csupán kisebb esztétikai hibák. Végezetül akadt vizes megmérettetés, amiből szintén jól jön ki az újonc, hiszen sem a mosás, sem pedig az 5 percen át tartó áztatás nem tett benne kárt.

Ettől függetlenül mindenki vigyázzon az új füleseire, aki előrendelt rá, hiszen egyáltalán nem olcsó, így ha valami kár keletkezik benne, akkor igencsak bánni fogja a pénztárcánk.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Ironyjakuza - 2016.12.24. 07:01

    Akkor mostantol ez is ip ezert 60 ,ennyi

Szólj hozzá Te is!