Kezd alakot ölteni az egyik legegyedibb Apple Store

HusztiD 2016.12.19. 16:25 Apple 0 db 217

chicago-river-apple-store-12

Bő egy évvel ezelőtt már beszámoltunk, hogy egy teljesen egyedi és gyönyörű Apple Store-t tervezett az Apple, azonban azóta szinte nem is hallatott magáról a téma. Ezúttal a 9to5Mac egyik olvasója ment ki a helyszínre és lőtt pár képet arról, hogy milyen a jelenleg még építés alatt álló Apple Store.

Maga az építmény Chicagóban, a North Michigan Avenue-i bevásárló negyedben épül, ami egészen hasonló lesz a New Yorkban található ikonikus üzlethez. A koncepciót egyébként a Foster + Partners csapata álmodta meg, akik többek között a Campus 2-ért, de a Kínában és Isztambulban található boltok megtervezéséért felelősek. Kicsit eltértek a tervezők az almások eddigi stílusától, ugyanis maga az Apple Store csupán egy szénszálas tetőt kap, amit két oszlop fog tartani. Alatta lépcső és lift segítségével juthatnak le a vásárlók a boltba, ami valamivel több, mint 1800 négyzetméteren fog elhelyezkedni.

Íme a legutóbbi képek róla:

chicago-river-apple-store-07 chicago-river-apple-store-08 chicago-river-apple-store-09 chicago-river-apple-store-10

Ha minden igaz, akkor tavasszal már teljes egészében elkészül az új kolosszus. Az eddigi koncepciók alapján igencsak szép lesz, de azért kíváncsiak leszünk az első képekre és videókra, hogy végül milyen lett az üzlet.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!