Tiszta káosz az iPhone 6s akkumulátor csereprogramja

HusztiD 2016.12.17. 17:00 iPhone, Kiemelt hírek 4 hozzászólás 1 116

iphone-6s-battery

Legalábbis ezt állítja egy Apple alkalmazott, aki nap mint nap találkozik az ilyen jellegű megkeresésekkel. Mint tudjuk, nem olyan régen új csereprogramot hirdetett az Apple, melynek keretein belül a 2015 szeptember és október között gyártott iPhone 6s modelleknél igénybe vehető egy aksi csere, hiszen több készüléket érint a véletlenszerűen kikapcsolódó telefon problémája.

A meg nem nevezett alkalmazott elmondta, hogy egy akkumulátor cseréje nagyjából 20 és 45 percet vesz igénybe, valamint napi szinten 15-30 cserére jogosult készülék érkezik be hozzájuk. Állítása szerint ez több, mint amit képesek befogadni, ugyanis mellette még egyéb dolguk is akad a Genius Bar-osoknak.

Nyilván azért is rossz most ezzel foglalkozni, mivel itt a karácsonyi időszak, ami egyébként is megnövekedett forgalmat generál. Sok felhasználó pedig türelmetlen, hiszen sokat kell várniuk, míg az Apple munkatársai kicserélik az érintett telefonok akkumulátorait. Mondjuk ez abból a szempontból érthető, hogy megnövekedett a forgalom és ugyanannyian dolgoznak, mint a program előtt.

Az Apple korábban megosztotta, hogy csekély mennyiségű telefon érintett ebben a problémában, azonban azt már nem árulták el, hogy nagyjából milyen számokról vagy arányokról beszélhetünk. Bár ha abból indulunk ki, hogy az adott időszakban minden egyes legyártott telefonra vonatkozik az akció, akkor az több milliót jelent, viszont nyilván nem mindenki fog élni ezzel a lehetőséggel.

iPhone 6s tulajok! Ti nálatok mi a helyzet? A ti készülékeiteket mikor gyártották? Részt vettetek eddig a csereprogramban? Ha igen, mik a tapasztalatok?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

4 hozzászólás

  1. Attila - 2016.12.17. 19:15

    Debrecenből Budapestre kellett vinnem !! Egy hét alatt kész is lett. Eddig nem esett a töltöttsége 50% alá , így nem jelentkezett eddig még a nem várt kikapcsolás.

  2. Ironyjakuza - 2016.12.18. 19:31

    Nekem a hideg miatt kapcsolt ki 40 % tol .nincs mit tenni , hol jó volt hol nem .
    Most frissítettem aztán várom a csodát ,mert az én gépem nem csere programos .
    Hétvégén kevesebbet dumálok , így nem tudtam meg tesztelni ,majd holnaptól …..

  3. Istvan - 2016.12.19. 15:05

    Az én telom szerencsére jól működik !!!!!! Pedig ellenőriztem a gyártási számot , jogosult lenne de szerencsére nálam nem jelentkezett ez a probléma !

  4. Feki - 2016.12.19. 16:39

    Nekem kicsi volt az aksi kapacitása-napi min 2 töltés. Illetve rendszeresen kikapcsolt. Jogosult voltam a cserére, így kértem időpontot iSTYLE-ban és kb 1,5 hét múlva vihettem, 4 nap alatt készült el. Azóta bika erős, egész nap nyomom és estig akkor sem merül le. Egyszer sem kapcsolt ki! Garancián túl javították ingyen. Köszönöm! Törelem az kellett, de a lényeg a happy end, nem?

Szólj hozzá Te is!