Egyre elfogadottabb az Apple Pay szolgáltatás

HusztiD 2016.12.16. 15:55 Apple Pay 0 db 335

apple-pay-iphone-6

Egyre jobban kezdi magát kinőni az Apple Pay, ugyanis indulása óta már több tucat bank és pénzintézet vette a szárnyai alá, valamint az elkövetkezendő évben is ígéretes fogadtatás elé néz. Legalábbis erről beszélt az Apple Pay fejese, Jennifer Bailey a CodeCommerce-en, ahol további érdekességeket osztott meg.

Bailey elmondása szerint 2017-ben már az amerikai top 100 viszonteladó kétharmadánál lesz elérhető az Apple Pay. Jelenleg sokan támogatják az almások szolgáltatását, de jövőre lesz mellettük olyan ismertebb partner, mint például a Gap, de a Target és Walmart áruházakban szintén egyre elterjedtebb lesz. Egyébként jelenleg Amerika szerte a viszonteladók 35 százalékánál van lehetőség Apple Pay általi fizetésre, ami nagyjából 4 millió üzletet jelent. Viszonyításképp a kezdetekben még csak 4 százalék volt az arány.

Végül úgy hiszi a vezető, hogy Japánban és Spanyolországban egyaránt nagy népszerűségnek fog örvendeni az elkövetkezendő hónapok folyamán az Apple Pay, valamint hogy maguk az emberek is nagyobb előszeretettel fizetnek általa. Egyelőre sajnos arról nem esett szó, hogy hol lesz a következőekben elérhető a szolgáltatás, de az biztos, hogy nekünk magyaroknak még sokat kell rá várnunk.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!