Donald Trump találkozott a tech világ vezetőivel

HusztiD 2016.12.16. 17:55 Apple, Kiemelt hírek, Tim Cook 0 db 275

img_2626-780x585

Nem olyan régen Donald Trump már beharangozta, hogy gyűlést szervez, ahová várja az amerikai nagyobb és egyben ismertebb vállalatok vezetőit. Eljött a nap, sor került a az úgynevezett Trump Tower csevejre New York-ban, ahol több ismertebb vezérigazgató volt jelen.

Természetesen az Apple-től egyenesen Tim Cook ment el, viszont olyan ismertebb vezetők egyaránt részt vettek, mint a Googletől Larry Page, a Teslától Elon Musk, a Facebook COO-ja Sheryl Sandberg, Microsoft CEO-ja Satya Nadella, a Cisco fejese Chuck Robbins, az Amazontól Jeff Bezos, az Intel-től Brian Krzanich, valamint az Oracle vezérigazgatója Safra Catz.

Mi más is lett volna a téma, mint a gazdaság, valamint hogy Trump Amerikát ismételten felvirágoztassa? Az elnök elmondta, hogy fontos és nagyszerű innovációkat szeretne, amelyre ők képesek egyedül, hiszen a jelenlévők közül nincs még egy olyan személy a világon, mint ők.

Látszik, hogy mi az amerikai elnök célja, de az lesz igazából a kérdés, hogy mennyire tud a jövőben együtt dolgozni a nagyvállalatok vezetőivel. Egy biztos, hogy nagyon nehéz dolga lesz, viszont ha sikerül betartania az ígéreteit, akkor akár az sem kizárt, hogy az Apple Amerikába vigye a gyártási folyamatokat, amivel otthon tartanák a pénzt, valamint az otthoniaknak adnának munkaerőt.

Érdemes lesz kivárni, hogy mi lesz a nagyobb vállalatokkal Trump vezetése alatt. Vajon tényleg sikerül felvirágoztatnia a gazdaságot? Pár év és kiderül.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!