Egyezséget kötött az Apple és az NHL

HusztiD 2016.12.12. 09:55 Egyéb, iPad, Kiemelt hírek 0 db 149

ipad-nhl

Nem ez az első eset, hogy a sport meghódításába kezd az almás vállalat, ugyanis korábban már egy több éves szerződést kötöttek az MLB-vel, azonban most úgy tűnik, hogy az NHL következik. Legalábbis erről számolt be a TSN csatorna, akik szerint eléggé nagy a valószínűsége, hogy az Apple-t választja az NHL.

Egészen pontosan a Microsoft és az Apple között vacilláltak a korongosok, azonban az információk szerint szinte 100 százalék, hogy az almásokkal ütik nyélbe az üzletet. Ha minden igaz, akkor az NHL évi 5 millió dolláros támogatást kap cserébe az Apple-től, ami lényegében annyit jelent, hogy ingyen szállítanak le iPad-eket a liga klubjainak.

Ha pedig csapatok, akkor minden egyes padnál lesz egy tablet amit használni fognak a csapatok. Természetesen már többen használnak iPad-et, de eddig zömében a Microsoft Surface volt a nyerő. Érdekes lesz kivárni, hogy mi lesz a dolog vége, de talán az lenne a legjobb, ha ezáltal a jégkorong szerelmesei közelebb kerülnének a legnagyobb ligához, amivel egy sokkal jobb sport élményt kapnának meccsről meccsre.

Apropó, az előző szezonban a Tampa Bay Lightning csapata már bepróbálta az Apple Pay-t, így nem kizárt, hogy az egyezségnek köszönhetően több csapatnál szintén megpróbálják bevezetni az almások szolgáltatását.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!