Jövőre egy piros iPhone-t is bemutat az Apple

HusztiD 2016.12.09. 17:25 iPhone, Kiemelt hírek, Pletykák 1 db 854

red-iphone

Új és meglehetősen érdekes információkkal szolgált a japán Macotakara csapata, akik arról adtak hírt, hogy milyen lesz a jövőre érkező iPhone. Érdemes tudni, hogy a csapatnak korábban voltak ehhez hasonlóan érdekes pletykái, s ők voltak az elsők, akik anno beszámoltak, hogy jack csatlakozó nélkül érkezik az iPhone 7.

Ha ezúttal is helyesek az információik, akkor a jelenleg meglévő színek mellett az Apple egy teljesen újat bemutat, ami nem más lesz, mint a piros. Az eddigi pletykák alapján még nem olvashattunk ilyenről, illetve az egyaránt kérdéses, hogy mekkora kereslet lesz egy ilyen színű telefonra.

A másik nagy érdekesség, hogy a japánok szerint a következő évi telefon mégsem lesz akkora nagy durranás, mint amire mindenki számít, ezért csak iPhone 7s-ként hivatkoznak rá, mintsem 8-ként. Információik szerint az Apple még mindig nem fogja bemutatni az OLED kijelzőt, valamint vezeték nélküli töltés technológia sem lesz benne. Viszont amire számíthatunk, azok a motorháztető alatti újítások: új A11-es processzor és fejlesztett kamerák.

Ezek a hírek erősen szembemennek Ming-Chi Kuo jóslataival, ugyanis kedvenc elemzők szerint három modellt mutat be az Apple, s az OLED kijelző mellett ott lesz a vezeték nélküli töltés funkció egyaránt. Természetesen most még nehéz megmondani, hogy mindezekből mi lesz igaz, de az elkövetkezendő hónapok folyamán még úgyis lesznek érdekes pletykák, melyekről úgyis olvasni fogunk.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. g - 2016.12.10. 07:38

    A rozé arany meg olyan mint öreg anyám punna bugyija :
    Legalább a szín terén van innováció.
    Kis lépés de, majd milyen jó lesz az Piri iPhone.

Szólj hozzá Te is!