Federighi szerint a macOS 10.12.2 lesz a megváltás az új MacBook Pro tulajai számára

HusztiD 2016.12.09. 12:40 Mac, macOS 1 db 226

glitch1

A tegnapi nap folyamán már beszámoltunk, hogy milyen komoly gondokkal küzdenek az új MacBook Pro tulajok, azonban az Apple eddig nem igazán válaszolt a problémákra. Ezúttal Craig Federighi adott választ egy felhasználó számára, aki elmondta, hogy hamarosan megoldják a problémát.

Craig szerint a fejlesztők számára már elérhető a macOS 10.12.2 legújabb bétája, ahol orvosolták ezt az igencsak kellemetlen problémát, hamarosan pedig a nagyközönség számára is elérhető lehet a végleges kiadás. Mi több, ha minden jól megy, akkor talán a jövő hét elején kiadhatják az operációs rendszert, ugyanis ha megnézzük, akkor a héten már az ötödik béta is elérhetővé vált a fejlesztők számára.

Érdemes viszont megnézni az alábbi videót, ugyanis az adott MacBook Prón az ötödik béta fut és továbbra is fennáll a probléma, szóval egyáltalán nem biztos, hogy a végleges kiadásban véglegesen javítva lesz a probléma, mint ahogyan Federighi elmondta. Viszont tegnap este folyamán megjelent a hatodik béta, így kíváncsiak leszünk a felhasználói visszajelzésekre, hogy az almásoknak sikerült-e elhárítaniuk a hibát.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. Apples - 2016.12.11. 09:51

    Meg jó, hogy mind a hardver és a szoftver is náluk van. Csak saját hardverre kell dolgozzanak, teszteljenek

Szólj hozzá Te is!