Ezek voltak 2016 legjobbjai az Apple szerint

HusztiD 2016.12.07. 09:55 Apple 1 db 473

screen-shot-2016-12-06-at-11-39-30-pm

Már mondhatni hagyománnyá nőtte ki magát, hogy az Apple minden év utolsó hónapjában kiadja a toplistáit, melyben az App Store, iTunes Store és iBooks Store legjobbjait sorolják fel. Nem volt ez másképp idén sem, ugyanis a kaliforniaiak publikussá tették, hogy szerintük melyek voltak 2016 legjobbjai.

Az év alkalmazásai:

Az év játékai:

Az év legjobb zeneszáma és albuma:

  • 2016 legjobb zenéje: One Dance – Drake
  • 2016 legjobb albuma: Views – Drake

Ha a filmek világát nézzük, akkor ott a Deadpool, Virsliparti, Sing Street és az American Honey volt a befutó. A könyvek kapcsán a legjobbak között ott volt a Moonglow, If I Was Your Girl, Homegoing és az Evicted. A teljes listát egyébként az iTunes Store-on belül csekkolhatjátok le.

Természetesen mint mindig, most is vitatni lehetne, hogy mi miért lett a legjobb. Mondjuk főleg akkor igaz ez, ha a zenét nézzük, ugyanis többünk szerint is biztosan van más zeneszám és album, amely inkább megérdemelte volna a top besorolást. A versenyzők között például ott volt még a Coldplay, ami simán vihette volna a prímet.

Számotokra mik voltak az idei év legjobbjai?

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Hozzászólások száma: 1 db

  1. B. Laci - 2016.12.07. 10:01

    Steve Jobs egyik kedvence Bob Dylan volt. Azt jelenti, hogy szerette a zenét… a ZENÉT! Ezt biztos nem hagyta volna. Ez sajnos az érdekekről szól. Valamivel kell promoválni az apple musicot és Drake útja járhatóbb efelé mint a Coldplay-é, akik mellesleg a nagy kedvenceim.

Szólj hozzá Te is!