December 23 és 27 között szünetel az iTunes Connect

HusztiD 2016.12.07. 17:55 App Store, Apple, Kiemelt hírek 0 db 199

appstore-hero

Ahogyan azt már megszokhatták a fejlesztők, az Apple idén is értesítette a őket a karácsonyi időszak előtt, 5 napon át szüneteltetik az iTunes Connect szolgáltatásait. Egészen pontosan december 23-tól 27-ig lesz leállítva az iTunes Connect és az App Store, ami az átlagfelhasználókat ugyan nem fogja érinteni, de a fejlesztőket igen.

Nem olyan régen az almások értesítették a fejlesztőket, hogy mielőtt szünetre mennének, adják be az új, illetve frissítésre szánt alkalmazásaikat, máskülönben a nem fognak megjelenni a karácsonyi időszakig. Igazából ez az 5 napot kapja meg az iTunes Connect egész csapata, amikor teljes leállás van náluk, hiszen ilyenkor mindenki pihen.

A szolgáltatások szüneteltetése egyébként nem érinti a felhasználókat, hiszen a szünet alatt ugyanúgy frissíthetnek, illetve tölthetnek le alkalmazásokat, zenéket, vagy egyéb dolgokat az Apple-től. A szünet lényegében az iTunes Connect csapatának és a fejlesztőknek szól, ugyanis ebben az időszakban nem tudnak újdonságokat beadni. Ha valaki mégis próbálkozna, akkor az leghamarabb már csak december 27-e után járna sikerrel, szóval érdemes a megadott határidő előtt beadni az új alkalmazásokat és frissítéseket.

Lassan pedig mi is készülődhetünk, ugyanis december folyamán jobbnál jobb leárazásokat várhatunk az App Store-ban, melyről természetesen napi szinten beszámolunk.

Tetszett a bejegyzés? Lájkold, csiripeld, oszd meg!

A szerző

Szólj hozzá Te is!